Cheerson CX-10 Micro Quadro Urun İncelemesi
Herkese selam
17 aralıkta banggod firmasından sipariş verdiğim cx-10 uma 14 ocak tarihinde kavuştum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu mini quad beklentimin çok çok üzerinde bir performans sergiledi. inanılmaz seri bir quad !!!
Hiç quad yada helikopter kullanmayan birisi olarak ürünü sipariş verdiğim günden beri ıpad e indirdiğim simülasyon oyunu ile çok az yön duygumu geliştirmeye gayret ettim. ama daha ilk günden 1 tane prop kırmayı başardım
Açık havada uçurulmayacağını bile bile Şirketin bahçesinde açık havada bu küçük canavarı denedik. inanılmaz ama dikey olarak göz hesabı ile 80-90 M civarında bir mesafeyi tırmandı. gözden kayboldu
arkadaşlarım inanamadılar bu küçücük alet bunu nasıl yapar diye herkes birer tane banggod'dan sipariş verdi
sayemde 3 kişiye daha bu keyifli hastalık bulaştı.
Propların girdiği motorun ucunu da bir düşüdümde
büktüm. ama mini tornavida karga burun pense içini açıp ile düzelttim. tekrar çalışır duruma geldi.sonra kalan son propu kırınca hevesim kursağımda kaldı derken hastalığı bulaştırdığım bir arkadaşım
aşağıdaki mini quadı gittigidiyordan buldu ve 89,90 TL'ye sipariş verdi. bende aşağıda kalmadım ve bende hemen sipariş verdim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
CX-10 kullandıktan sonra bu alet ilk başta biraz garip geldi. ama ıpad'de yaptığım alıştırmaların karşılığını bu quad'da aldım.
İlk defa bu işe başlayacak olanlar bu yada benzeri bir ürün ile başlamalarını tavsiye ederim. Kullanımı bana çok kolay geldi
Herkese kırımsız uçuşlar dilerim. Bunun ne demek olduğunu bu hafta daha iyi anladım