Mehmet Kucuksari
Administrator
CC3D & OpenPilot & CopterX 500 Kurulumu için yardım
Aldığınız modele çubuklu kafa takılarak normal gyro ile kullanmak elbette mümkün ama yaptınız kafa ve Gyro yatırımı ölü ve eski teknoloji bir yatırım olacaktır.
Eğer imkanlar el veriyorsa bence RESCUE bir sistem kesin şart. Inanın 1 kırımdan kurtarsa sizi parasını nerede isa çıkarmış oluyor. Uçuş sırasında size sunduğu rahatlık ve güvenlik ise paha biçilemez
Türkçe nerede ise hiç bir bilginin olmaması, piyasa da satılan 2. "microbeast" genel durumlarından emin olamayacagınız için bence uzak durun.halil kökay' Alıntı:Helikopter üzerinde align DS510 servo kullandım, motor HB3650 1700 kw, Esc leaderhobby 80 Amper, fbl konusunda aslında iki şey düşünüyorum, değeri 100- 200 tl aralığında gözüken tarot, microbeast gibi bir ünite almak, ya da heli işine devam ederim düşüncesiyle başka alacağım modeller de de kullanmak adına daha özellikli ve güvenilir bir fbl almak.. Peki birşey daha sorayım sizlere, elimdeki helikoptere flybar ünitesi alıp takılabilir mi, eğer takılırsa klasik bir gyro alıp o şekilde mi devam etsem acaba
Aldığınız modele çubuklu kafa takılarak normal gyro ile kullanmak elbette mümkün ama yaptınız kafa ve Gyro yatırımı ölü ve eski teknoloji bir yatırım olacaktır.
Eğer imkanlar el veriyorsa bence RESCUE bir sistem kesin şart. Inanın 1 kırımdan kurtarsa sizi parasını nerede isa çıkarmış oluyor. Uçuş sırasında size sunduğu rahatlık ve güvenlik ise paha biçilemez