Görseller Bursa buluşmaları (Ana Başlık)

Bursa buluşmaları

6 uçuş, maşallah. Daha ne olsun :D Ellerinize sağlık

Bursa buluşmaları

Çok teşekkür ederim herkese . Daha nice bol uçuşlar sizlerin olsun [emoji5]

m8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa buluşmaları

Bu soğukta 1 uçuş bile altın değerinde. :laugh: :hoppa:

Paylaşım için teşekekkürler Ali. :RCKolik:

Bursa buluşmaları

Bugün ki ufak buluşmamız dan kareler.

Son pilimde goblin de kuyrukta salınım olmaya başladı mekanik sorun görünmüyor acaba neden oldu.?

Başına böyle bişey gelen varmı acaba.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bursa buluşmaları

Oncelikle mangaldaki baliklar dikkatlerden kacmiyor :halay: Bu ucak kimin epey buyukmus masallah %p

Salinim derken ? Biraz daha acsak ? Nasil ve ne zaman yapiyor ??

Bursa buluşmaları

Uçak Kaan abinin yaklaşık 3 yıldır uğraşıyor bugün maiden öncesi motor denemesi yapıldı haftaya kısmetse havaalanı uçuşlara açılıyor o zaman maiden yapılacak.

Balıkları fatih abi ısmarladı kesesine bereket.

Abi böyle tatlı tatlı sallanıyor kuyruk. (sanki düşük gainle düşük rmpde uçuyor gibi)
İdle2 de rpm arttığında aynı salınım dahada hızlanarak devam ediyor.

3 pil uçtum bi sıkıntı yoktu son pilde yaptı.

Bursa buluşmaları

O zaman fiziksel olarak kuyruk tarafını bir kontrol et. Mutlaka olmaması gereken bir boşluk falan oluşmuş olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bursa buluşmaları

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
O zaman fiziksel olarak kuyruk tarafını bir kontrol et. Mutlaka olmaması gereken bir boşluk falan oluşmuş olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Boş bi zamanda iyi bi analiz yaparım.
Teşekkürler

Bursa buluşmaları

Mustang güzel duruyor :coolxf: İnşallah kazasız belasız maiden'ını yaparsınız. %p

Balıklarda çok fena. :laugh: Bursa ekibi yine boş durmamış, paylaşım için teşekkürler Ali eline sağlık. :RCKolik:

Kuyruk mevzusu umarım en kısa zamanda çözülür Ali. :-\

Bursa buluşmaları

Arkadaslar merhaba. Bursadaki ucus alanlari neresi acaba drone ucurmak istiyorum yarin biraz. Birde bulusmalari nerden planliyorsunuz bende birgun gelmek istiyorum

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa buluşmaları

merhaba, biz uçuş alanı olarak balat ormanı hemen altında bambu parkın yanındaki boş alanı kullanıyoruz. hava müsahade ettiği sürece her hafta uçan birileri olur. Ali Yanlız arkadaşımıza özelden numaranı yollarsan seni bizim gruba ekler her buluşmadan haberin olur. görüşmek üzere, alana bekleriz

Bursa buluşmaları

DİNÇER SARIEREN' Alıntı:
merhaba, biz uçuş alanı olarak balat ormanı hemen altında bambu parkın yanındaki boş alanı kullanıyoruz. hava müsahade ettiği sürece her hafta uçan birileri olur. Ali Yanlız arkadaşımıza özelden numaranı yollarsan seni bizim gruba ekler her buluşmadan haberin olur. görüşmek üzere, alana bekleriz

teşekkür ederim. Ali beye yolluyorum numaramı inşallah ilk buluşmada görüşmek üzere:)

Bursa buluşmaları

Bayadır bu konuya resim atamıyorum. Malum havalar. Bugün ebar ı deneme bahanesiyle Halil abiyle ufak bi kaçamak yaptık.
Ebarı, kbara kıyaslamak gerekirse pek fark göremedim. Ama genede el terminali ile tıkır, tıkır ayar yapması, parametre değiştirmesi oldukça hoşuma gitti [emoji7]

Bursa buluşmaları

ali yanlız' Alıntı:
Bayadır bu konuya resim atamıyorum. Malum havalar. Bugün ebar ı deneme bahanesiyle Halil abiyle ufak bi kaçamak yaptık.
Eline sağlık Ali, paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:

Bursa buluşmaları

ali yanlız' Alıntı:
.. Ebarı, kbara kıyaslamak gerekirse pek fark göremedim. Ama genede el terminali ile tıkır, tıkır ayar yapması, parametre değiştirmesi oldukça hoşuma gitti [emoji7]
O zaman müsait bir zamanda el terminalı ile bir ayar videosu bekliyoruz Ali :)