Burak Model Alsın Kampanyası!

Hepinize desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar, abilerim. :saygilar:

Biraz şifayı kapmışım, konuyu şimdi okuyabildim. Arda uzun zamandır uğraşıyor benimle ama daha başarılı olamadı. ;D
Bu hobiyi bende hepiniz kadar çok seviyorum. Ama uçmaktan çok işin mekaniğiyle ilgilenmek ve vizörün arkasında olmak daha çok ilgimi çekiyor. :)
Zaten birincil hobim gereği sizlerin ve modellerin fotoğraflarını çekmek, uçuşları videoya çekmek beni daha çok mutlu ediyor diyebilirim. :laugh:

Genede kesin olarak uçmayacağım demiyorum. Yakın zamanda değil ama belki ileride bir model sahibi olup sizlere katılabilirim. :RCKolik:
Hatta sizleri kırmamak için belki Kocaeli'de bir hover yapabilirim. :laugh:

+1 de benden[emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak bak sana bir quad toplayalım, ikisini birleştirelim :D Hem açını genişletmiş olursun, hem de uçuşun zehri yavaş yavaş işledikçe eninde sonunda bir heli alırsın zaten ;D

Tamamdır arkadaşlar hover yapacağım diyen adam yavaştan alan turunu da atar ve yok böyle olmayacak model şart deyip geçer karanlık tarafa :lol: :lollol:

+1 de benden , geç bile kalınmış bir kampanya...Eminim görsel sanatlardaki estetik ve ustalığını , bu hobide de aktif olarak gösterebilecek kalite ve yetenekte bir arkadaşımız Burak.. %p
Hadi Burak , nazlanma , duy artık sesimizi... :thumbup:

Kampanya + Emre bey e destek

+1 bURAK SANA GOBLİN NE YAKIŞIR YA...

Burak kardeşim sen ucucam de benim 600 ve mini Titan emrinde :)

Sent from my iPhone using Tapatalk