Burak Model Alsın Kampanyası!

arda

Kıdemli Uye
Arkadaslar selam pilotajı olan Burak arkadasımızın aktif olarak bıraktıgı hobiye yeni bir modelle baslamasını kimler istiyor ? Bir gorelim. :laugh: Yogun istek uzerine donus yapabilecegini umuyorum. :lol: Ben ikna edemedigim icin boyle bir konu acmak istedim :lol:

Eminim hepimizin gönülden destekleyeceği böyle bir kampanyayı başlattığın için öncelikle teşekkür ederiz Arda. :thumbup: :halay: :halay:

Biz burak kardeşimizi uçarken görmek, hatta video / fotoğraflarını çekmek istiyoruz artık.

Bütün forumu bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.

+1 %p

(+1) Tam destek :thumbup: Olmadı pazar nasıl olsa sahada. Orada üzerine çözer, manevi baskımızı yaparız Arda :laugh: ;D

Böyle güzel anlamlı bir kampanya için teşekkürler, bencede herşeyin içinde olupta dışarda kalıp o heyecanı yaşamamak insanın kalp damar sağlığı için iyi değil, o yüzden Burak bir model al kaç size olduğunun hiç önemi yok heyecanı yaşaman yeter kardeşim.
+1

Bence de kamera arkasından sahneye adım atsın :D :D

Hep demişizdir ama bir türlü gönlünü edemedik, inşallah bu isteğe karşı çıkmaz ;D
Hep destek, tam destek :thumbup:
Pazar günü bu işi bağlayacağınıza eminim :halay:

:RCKolik: burak kardesimiz sahalara donsunn eminim fotolari kadar ucuslarida cok zevkli olacaktirr :RCKolik:

benden de tam destek burak kardeşim sahalarda görmek çok güzel olur :halay:

Burak,senin uçuş videonu ben çekmek istiyorum
beni bundan mahrum bırakma...
söz veriyorum videonu çok beğeneceksin... :halay: :bravo: :halay:

Ben bile duygulandim :laugh: Burakın yerine tesekkur ediyorum.Gecen goblinle inanilmaz israrim sonrasi bir hover yapti. :laugh:

Fotoğraflarını ve videolarını keyifle izliyorum. Eminim ki modeller ile haşır neşir olduğunda, aynı özeni gösterip muhteşem işler çıkaracak. Kesinlikle model alması taraftarıyım ben de .. :D

+1903 ile katılıyorum, fotoğrafçılıktaki hünerlerini sahalarda da görmek isteriz :coolxf:

+1 benden de :D

Burak dogru yoldan ayrilma [emoji23] [emoji23] bizim hobi akilli isi hic degil

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi