Okan bey, talihsiz mesajınızı gördükten sonra, sizin sevmediğiniz indexlere şöyle bir bakayım dedim. Bir kez daha harcanan emeğe ve bilgi zenginliğine hayranlık duydum. Sonrasında sizin böyle düşünmenize sebep olan şey nedir diye düşünürken, şunu buldum.
"UNESCO tarafından yapılan araştırmaya göre, Türkiye'de okuma alışkanlığı yok denecek kadar az. Avrupa'da yüzde 21 olan kitap okuma oranı, Türkiye'de sadece ON BİNDE BİR."
*
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sevmediğiniz indexlerde yer alan her bir mesaj, her bir konu için saatler harcanıp karşılık beklenmeden paylaşılıyor. Bunları okuyup bir şeyler öğrenebilmek ne büyük zevk ve şans iken, siz birde yaşça büyük abilerimizi, kötü bir üslup ile -tabiri caizse- fırçalıyorsunuz. Unutmayın ki, buradaki herkes bu hobiye sıfırdan başladı ve kimse -sizin tabirinizle- "elektronikçi" değildi. Okuyup, araştırmak bu hobinin bir parçası iken, siz bunu reddederek muhtemelen kendinize "Hobi" değil, yaz eğlencesi "Oyuncak" arıyorsunuz. Yine de size, "modelcilik" hayatınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla.