Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
artık bombayı patlatayım bazı aksilikler yaşasamda ya ondadır ya şunda derken nasip bu modele imiş bu güne kadar 450 size modellerle uçtugum için bu model devasa geldi 450 yanında sinek misali kaldı e tabi görünce ürkmedim degil nasipse modelin bendeyken ilk maidenini hafta sonu yapmak istiyorum bir o kadarda heyecan var gururla ve iftiharla trex 550l takımına katılmak istiyorum modeli zaten bir çogunuz tanıyor buradan özkan abime tertemiz model için tesekkür etmek istiyorum
bu hafta maiden varrr bir o kadarda heyecan varr kırmayız inşallah
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ilk maiden da neleri uygulamam gerekiyor tavsiyelerinize ihtiyacım var herkese klırımsız uçuşlar
Bu modelin çok iyi uçuşlarını çektim, çeşitli buluşmalarda bir araya geldik.
Zaten belli bir markaya (mikado, gaui, sab goblin, msh...) gönül bağı olmayan ama hobide de ciddi düşünen, ilerlemek isteyen arkadaşların standart tercihi olmaya başladı. Çünkü eski align 550 e göre güzel gelişmeler oldu, hem kitte hem komboda (motor, servolar, ünite)... Ürün tanıtım, unboxing konusunda var detayları...
Hayırlı uğurlu olsun Gökhan. Bence keyfini çıkarmaya bak, heyecan elbette olacak ama modelin büyüklüğü seni ürkütmesin sorunsuz bir maiden olacaktır inşallah.
Bu modelin çok iyi uçuşlarını çektim, çeşitli buluşmalarda bir araya geldik.
Zaten belli bir markaya (mikado, gaui, sab goblin, msh...) gönül bağı olmayan ama hobide de ciddi düşünen, ilerlemek isteyen arkadaşların standart tercihi olmaya başladı. Çünkü eski align 550 e göre güzel gelişmeler oldu, hem kitte hem komboda (motor, servolar, ünite)... Ürün tanıtım, unboxing konusunda var detayları...
Hayırlı uğurlu olsun Gökhan. Bence keyfini çıkarmaya bak, heyecan elbette olacak ama modelin büyüklüğü seni ürkütmesin sorunsuz bir maiden olacaktır inşallah.
Gökhan hayırlı olsun kardeşim
güzel bir tercih yapmışsın pişman olmayacağına eminim, Özkan Abi'nin topladığı bir model maiden sorunsuz bir şekilde yaparsın inşallah, ünite ayarlarını tamamlayınca ver gökyüzüne makineyi
Gökhan hayırlı olsun kardeşim
güzel bir tercih yapmışsın pişman olmayacağına eminim, Özkan Abi'nin topladığı bir model maiden sorunsuz bir şekilde yaparsın inşallah, ünite ayarlarını tamamlayınca ver gökyüzüne makineyi