Brushless Motor Seçiminde Pole (Kutup) Etkisi Nedir ?

Ynt: Brushless Motor Seçiminde Pole (Kutup) Etkisi Nedir ?

rafet odabaş' Alıntı:
Elimde multiStar 265 kv motor ve Afro 20 HV esc var. Timing problemi yok. Esc ler yeni ise yeni yazılımda problem yok. Eski ise Afro 30 yeni yazılımı yükler çözersiniz. B heli yüklerseniz yine timing probleminiz çözülür. Afro Esc ler direk simonk kullanmıyor. Simonk - TimeCop melezi bir firmware var. Bence Afro HV alın.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Rafet bey suan elimde 6 adet 30A afro esc var. Apm de timing sorunu yasamadim. Ama nazada var suan. Hic yazilim atmadim. Afro usb programmer da var elimde. Motorlarda karar kilinca yazilim guncellemesini yapacagim ve blheliye gececegim. Sistemi 6s uzerine kurup asagidaki ozellikteki dji e800 motorlari almayi dusunuyorum, yada multistar 490kv 22 pole. Sizin tavsiyeniz nedir ?

E800 dji
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ynt: Ynt: Brushless Motor Seçiminde Pole (Kutup) Etkisi Nedir ?

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
Rafet bey suan elimde 6 adet 30A afro esc var. Apm de timing sorunu yasamadim. Ama nazada var suan. Hic yazilim atmadim. Afro usb programmer da var elimde. Motorlarda karar kilinca yazilim guncellemesini yapacagim ve blheliye gececegim. Sistemi 6s uzerine kurup asagidaki ozellikteki dji e800 motorlari almayi dusunuyorum, yada multistar 490kv 22 pole. Sizin tavsiyeniz nedir ?

E800 dji
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Benim kullandığım motorları bir incele istersen. Setup totalde kaç kg olacak. Frame kaç inch pervane ye izin veriyor.

Ynt: Ynt: Brushless Motor Seçiminde Pole (Kutup) Etkisi Nedir ?

rafet odabaş' Alıntı:
Benim kullandığım motorları bir incele istersen. Setup totalde kaç kg olacak. Frame kaç inch pervane ye izin veriyor.

Maksimum 3200kg olur. Frame 13luklere izin veriyor. Multistar hk dan aldiniz diymi 270 kv lik.

Ynt: Ynt: Ynt: Brushless Motor Seçiminde Pole (Kutup) Etkisi Nedir ?

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
Maksimum 3200kg olur. Frame 13luklere izin veriyor. Multistar hk dan aldiniz diymi 270 kv lik.
Evet hk dan aldım. 13 propla 6s 50% trotle da 480-520 gr arası bir trust verecegini düşünüyorum. Ben 8s1447 foldable propla 700 gr trust alıyorum. 6s uçacaksınız hexa da hertürlü iş görür. Helede amaç havada uzun süre kalmaksa bu motoru düşüne bilirsin. YouTube da detaylı test Videoları var motorun. Düşük akım çeken torklu bir motor. Heleki Frame 14-15 prop kullanmaya müsaitse 6s setup dan memnun kalacağını düşünüyorum.