Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet Abi ünite gov açıyorum ,kesiyor kapatıyorum kesmiyor başka açıklaması olamaz heralde Ondan önce tming falan bişeyler denemiştim hatırlarsan en son deneye , buldum çözümü.
Mehmet Abi ünite gov açıyorum ,kesiyor kapatıyorum kesmiyor başka açıklaması olamaz heralde Ondan önce tming falan bişeyler denemiştim hatırlarsan en son deneye , buldum çözümü.
YOK Abi bozulmadigi sürece son derece memnunum olduğum ünite şu haliyle yetiyor Bana ve güncelleme Yapmak istemiyorum yeni özellik istemiyorum ,çalışıyor ise elleme modundayim
Sıkıntı olmaz bence eski sürümle devam et Evren abi Çok sürmez zaten bir iki hafta içinde bu konuyu da çözen yeni bir güncelleme çıkar, bir süre onu takip eder sonrasında yüklersin.
Hf’deki basligi takip ediyorum. 3.2.0’a update ettigim gobi nitro ve 180cfx’de bir sorun yasamamistim gecen hsonu, ancak bahsedilen hata veren setuplari gorunce eski uniteleri guncellememeyi, guncel olanlari da ucurmamayi planliyordum. Bu cabuk duzeltme cok iyi geldi
Yeni surumu yukleyenler memnun, ben de hsonuna yuklerim sanirim.