BLADE mCP X BL BNF Micro Heli Ürün Inceleme

Spektrum DX7 batarya seçimi ile ilgili mesajlar yeni konu açılarak taşınmıştır. Buradan devam edebiliriz ;)

puhahaha bu ne yaaaa :D goblin style :D :lollol: :lol: :lol:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bağa pil lazım yeav çok senmişsem kerettayı..

Maraşlıca yazmışım, şöyle olucak mcpx bl için pil tavsiyesi alabilir miyim?

Birde 130x in kanopiye delik açıp mcpx e taksam? Daha hoş duruyor ağırlıkta önemli. Heli güçsüzleşir mi ?

ahmet kürşat yönder' Alıntı:
Maraşlıca yazmışım, şöyle olucak mcpx bl için pil tavsiyesi alabilir miyim?

Birde 130x in kanopiye delik açıp mcpx e taksam? Daha hoş duruyor ağırlıkta önemli. Heli güçsüzleşir mi ?
Türker ile beraber tavsiye edilen aşağıdaki pili sipariş ettik HK'dan. Bu arada arama Türkiye'de bulamazsın. Zira pil uçundaki konnekter standard balance konnektörü değil. Bu tipte zaten özel Blade için üretilmiş durumda.

130'nun canopy BL kullanmaya gelince, bence fiziksel olarak monte etmek pek mümkün olamayacaktır diye düşünüyorum.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ayrıca aynı anda şarj edebilmek için sigorta ve kısa devre korumalı aşağıdaki çoklu şarj aparatından da aldık.

Mehmet bey,
bu çoklu şarj tahtasının jst-xh için olanını gördünüz mü? hk da o kadar aradım bulamadım....

kadir kocaman' Alıntı:
Mehmet bey,
bu çoklu şarj tahtasının jst-xh için olanını gördünüz mü? hk da o kadar aradım bulamadım....
Kadir bey biz de bir tek bunu bulabildik :-\

Kadir bey biz de bir tek bunu bulabildik :-\

peki bende accuel 6 var ve sadece xt60 pilleri şarj edicek konnektörüm var jst-xh ları nasıl şarj edicem :) balance lı bir şekilde

kadir kocaman' Alıntı:
peki bende accuel 6 var ve sadece xt60 pilleri şarj edicek konnektörüm var jst-xh ları nasıl şarj edicem :) balance lı bir şekilde
Tam olarak ne yapmak istediginizi anlamdim aslinda Kadir Bey. Elimizde pil olarak ne var, link verebilir misiniz ? Coklu sarj mi yapmayi dusunuyorsunuz ?

align in 150 için olan pillerini jst-xh konnektörlü olduğu yazılıyordu,, onun için sordum nasıl şarj edicem diye.

kadir kocaman' Alıntı:
align in 150 için olan pillerini jst-xh konnektörlü olduğu yazılıyordu,, onun için sordum nasıl şarj edicem diye.
Tamam simdi oldu :D Ben de diyordum ki boyle pil ne zaman cikti :laugh: Muhtemelen HK 1 ay kalmaz alternatif pil ile beraber coklu sarj aparatini da cikarir ;)

Tamam simdi oldu :D Ben de diyordum ki boyle pil ne zaman cikti :laugh: Muhtemelen HK 1 ay kalmaz alternatif pil ile beraber coklu sarj aparatini da cikarir ;)

:) peki teşekkürler,,, bekleyip görücez bakalım