Kompak fotoğraf makineleri sadece beyaz görünce beyazı tam alamıyor. Arkaplan da beyaz olunca beyaz tamamen patlıyor daha açık renk beyazlar görünmez oluyor Ben de böyle sevdim
BLADE 180 CFX Unboxing, Ürün İnceleme ve 130X kiyaslama
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Havanın rüzgarlı ve ara ara yağışlı olması bizleri durduramadı ve öyle ya da böyle MAIDEN uçuşumuzu yaptık
Inşallah esas değerlendirme ve performans uçuşlarını da en yakın zamanda yapacağız
Uçuş harikaydı. Full rudderda dağılmadan kandi etrafında dönmesine hayran kaldım. Benim raptordan bile iyi 130x çok dağılıyor. Azaltmanın yolu nedir bu dağılmayı?
Cahit Kaş' Alıntı:
Uçuş harikaydı. Full rudderda dağılmadan kandi etrafında dönmesine hayran kaldım. Benim raptordan bile iyi 130x çok dağılıyor. Azaltmanın yolu nedir bu dağılmayı?
Cahit Kaş' Alıntı:
Malesef Mehmet abinin soyledigi gibi Ancak piro compensation parametresi ayarlanabilen bir fbl unite ile yapilabilir, o da epey bir maliyet ve iscilik ister