Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yagmur yagmasın ben fırtınada bile ucururum haskoyu gectikten sonra cok buyuk alanlar var kesinlikle bos ben tam bilmiyorum ankarayı ama sundum yada demette bi yer varmıs herkez orada bulusuyormus model arabası olan varmı peki helinin pili bilttiginde model aracla devam ederiz ))
yagmur yagmasın ben fırtınada bile ucururum haskoyu gectikten sonra cok buyuk alanlar var kesinlikle bos ben tam bilmiyorum ankarayı ama sundum yada demette bi yer varmıs herkez orada bulusuyormus model arabası olan varmı peki helinin pili bilttiginde model aracla devam ederiz ))
Oğulcan, ben 2 kişiye ulaşmaya çalıştım ama cevap gelmedi. Ben gelirim üstad. Dediğim gibi benimkinin parçları kırık yedeklerin gelmesini bekliyorum ama gelirim yinede. Yanlız bana ümitköy daha yakın. Tabi genele göre bir nokta belirleyelim. Şafak var, birde Barış Altun var. Barış Bey ben gelirim falan demediğine göre katılmayacak gibi... Yani 3 kişiyiz kardeşim.
Bence bugün 2-3 kişiye uyan bir yer seçin. Bu hafta küçükte olsa bir buluşma olursa, haftaya ve sonrasında katilim artar ve gerekirse yer degisikligine gidilir.
Oğulcan, ben 2 kişiye ulaşmaya çalıştım ama cevap gelmedi. Ben gelirim üstad. Dediğim gibi benimkinin parçları kırık yedeklerin gelmesini bekliyorum ama gelirim yinede. Yanlız bana ümitköy daha yakın. Tabi genele göre bir nokta belirleyelim. Şafak var, birde Barış Altun var. Barış Bey ben gelirim falan demediğine göre katılmayacak gibi... Yani 3 kişiyiz kardeşim.
otobusle umitkoye gelirim ama oradan sonrasını bulabılırmıyım bilemem bu arada a.o.ç o tarafta demet evlere dogru pazar yeri varmıs toprak zemın ve genis alan orayı bilen varmı ıcınızde heli ucusu icin cok iyiymis arkadaşları aradım erken den olsaydı 2 3 kişi daha gelcekti ama plan yapmıslar umitkoye geldigimde arabası olan arkadaslar gecerken beni alır ben biraz erken giderim .