Ben Serhan Ekici

Serhan, sen daha taptaze bir rc pilot adayısın. Mutlaka tanışmaya gel. Her türlü destek bulursun. Sadece heliciler forumlarda heli pilotu olur, uçakçı olmak başka bişi... ?

Muhakkak saha şart. Hiçbirşey göründüğü gibi değil farkındayım. Uçağın kabasını bitirdim sayılır. Son dokunuşları yapıcam. Servi ve kanat montajları yapıp denge testlerini yapıcam. Sonrada sizinle iletişime geçerim uçuşa gittiğiniz bir gün ben de gelmek isterim ve sorunlarımı anlatmak isterim. Anlayışınız için sağolun.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Tanrıverdi
Kesinlikle haklısın abi. Sahada canlı canlı buluşup, görmek ve sohbet etmek süreci ve başarı olasılığını çok arttırıyor. İmkan varsa kesinlikle sahaya ve buluşmalara katılmak şart ki hepimiz bu konuda arkadaşları yönlendirmeye çalışıyoruz.

Ama özellikle Anadolu’da yaşanıyorsa ve başka modelci ile buluşma imkanı yoksa, zor da olsa forum üzerinden bu işi yapmak imkansız da değil :) Bu işi Heli boyutunda sadece forum üzerinden takip ederek, ayar ve uçurma dahil başaran arkadaşlarımız oldu :thumbup: Hemen iki örnek vereyim, Mardin’den @Cahit Kaş , Konya’dan ki şu an Eskişehir’de @Mesut Arslan

Abi süpersin ?. Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Ataşehirde. ?

....Sadece heliciler forumlarda heli pilotu olur, uçakçı olmak başka bişi... ?

Doğru Deniz abi uçakçı olmak gerçekten farklı birşey. :laugh: Benim uçağa bakmadan uçuran tanıdıklarım var. :lol:

Hahahaaaa süper ama doğru! Benim de sadece okumayla helikopter uçuran bir arkadaşım vardı. Evren tanır. :)

Sümer abi seninde dikkatini çekiyor mu :eek: herşeyin altından bu Evren çıkıyor :laugh: ;D :evil:

Son düzenleme: