Ben Serhan Ekici

Serhan Ekici

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba Arkadaşlar. Model uçak ile ilgilenmeye başladım. Kendi çabalarımla birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ayrıca bir quadcopter siparişi verdim. Onunla da ilgilenmeye başlıcam. Yardım ve Önerileriniz benim için önemlidir.

Adınız / Soyadınız
Serhan Ekici
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
  • Beğen
Tepkiler: Deniz Tanrıverdi
Avrupa yakasında iseniz sizin için en güzel yer Hazerfen. Orada @Sumer Yamaner , @Deniz Tanrıverdi abilerini bulursan sana yardımcı olacaklardır.

Anadolu yakasındayım. Ancak bu tarafta kimse yoksa orayada gidebilirim. Elimdeki uçağı bitirdikten sonra. Çin’den “ S 800 “ isimli bir uçak aldım. Elektroniğini kendim aldım ve kurdum. Ancak unutamadım. Ben de kuyruksuz uçak mı olur dedim kendi çabalarımla bi şeyler yapmaya çalışıyorum. Tecrübelerden yararlanarakta uçurmayı hedefliyorum.

Anadolu yakasındayım. Ancak bu tarafta kimse yoksa orayada gidebilirim. Elimdeki uçağı bitirdikten sonra. Çin’den “ S 800 “ isimli bir uçak aldım. Elektroniğini kendim aldım ve kurdum. Ancak unutamadım. Ben de kuyruksuz uçak mı olur dedim kendi çabalarımla bi şeyler yapmaya çalışıyorum. Tecrübelerden yararlanarakta uçurmayı hedefliyorum.

Ancak Uçuramadım olacaktı.

Teşekkürler Hocam. Bu formdan ve gerçek uçuşlarda nasıl destek alabilirim. Tanışmak isterim aslında sizlerle. Belki uçuşlara katılmak vs. İmkan oldukça tabi. Biraz takip ettim sizleri.
Forumlarda yazışarak model uçak uçurmayı öğrenebileceğini düşünmek, kumda yüzme öğrenilebileceğini düşünmeye benzer. Ne yapıp edip sahada insanlarla birlikte olmak dışında seçenek yok.

Forumlarda yazışarak model uçak uçurmayı öğrenebileceğini düşünmek, kumda yüzme öğrenilebileceğini düşünmeye benzer. Ne yapıp edip sahada insanlarla birlikte olmak dışında seçenek yok.
Kesinlikle haklısın abi. Sahada canlı canlı buluşup, görmek ve sohbet etmek süreci ve başarı olasılığını çok arttırıyor. İmkan varsa kesinlikle sahaya ve buluşmalara katılmak şart ki hepimiz bu konuda arkadaşları yönlendirmeye çalışıyoruz.

Ama özellikle Anadolu’da yaşanıyorsa ve başka modelci ile buluşma imkanı yoksa, zor da olsa forum üzerinden bu işi yapmak imkansız da değil :) Bu işi Heli boyutunda sadece forum üzerinden takip ederek, ayar ve uçurma dahil başaran arkadaşlarımız oldu :thumbup: Hemen iki örnek vereyim, Mardin’den @Cahit Kaş , Konya’dan ki şu an Eskişehir’de @Mesut Arslan

Serhan, sen daha taptaze bir rc pilot adayısın. Mutlaka tanışmaya gel. Her türlü destek bulursun. Sadece heliciler forumlarda heli pilotu olur, uçakçı olmak başka bişi... ?
Hahahaaaa süper ama doğru! Benim de sadece okumayla helikopter uçuran bir arkadaşım vardı. Evren tanır. :)