Kağan Kazancı
Tecrübeli Uye
Beklenen Hamle: Brain/Ikon - 2
Abi aslında en güzeli ünite geliştiricilerine sormak, birebir kontağın olan var mı ? Varsa sorabilir misin ?
Ben üzerindeyken uçmak gibi bir setup rahatlığı hayatımda görmedim. Tail gaini bir pilde efsane olacak şekilde ayarlamak mümkün, governor gaini de öyle, ki governor gaini ayarlamak biraz uzun sürecek birşey.
Emre Kaman' Alıntı:Geldi, benim düşüncelerim olduğu için olabilir
Benim de zamanında yaptığım gibi, BT modül üzerinde takılı kullananlar varmış HF'de, hatta bazıları takım pilotu. Tek söyledikleri programa bağlıyken uçmadıkları, ki ben zamanında onu da yaptım. Ama şu anda BT ister bağlı olsun ister olmasın, açık olduğu halde uçmanın çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Ben uçmam, uçanın uçtuğu yerde durmam. Ama isteyen istediği gibi takılır.
Abi aslında en güzeli ünite geliştiricilerine sormak, birebir kontağın olan var mı ? Varsa sorabilir misin ?
Ben üzerindeyken uçmak gibi bir setup rahatlığı hayatımda görmedim. Tail gaini bir pilde efsane olacak şekilde ayarlamak mümkün, governor gaini de öyle, ki governor gaini ayarlamak biraz uzun sürecek birşey.