[Bedelsiz]: Ücretsiz scale 450 airwolf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valla ne diyeceğimi ben de şaşırdım :eek: :eek:f: Kaptanım ,sağolasın sana da çok teşekkür ederim :halay:
Sizlerin bu iyi niyet ve güzel gönüllerinizin hakkını nasıl öderim bilemiyorum.Keşke birgün bir araya gelebilsek,akşama kadar yiyip içip ,uçsak açılsak.
Doğrusu gövde işini düşünmüyordum desem yalan olur.Çünkü mini titan öyle adı gibi pek mini değil.Ne diyeyim kaptanım ,denizlerin sakin,yolların açık olsun :saygilar:
Boşuna demiyoruz, Forum sakinlerimizin hepsi bi başka güzel diye.Hepinize en içten dileklerimle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum :saygilar: :RCKolik: :RCKolik: :RCKolik:

Çok güzel hareketler abi bunlar helal olsun, benim aklımada bir fikir geldi belki forum kendi yağı ile kavrulamıyor bile ama yılbaşından ufak bir hediye çekilişi yapılabilir. [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte RCkolik farkı :RCKolik: :) herkese :saygilar:

Evet arkadaşlar , emanet bugün kargodan sağlam bir şekilde teslim alınmış ve şimdilik gelecekteki projeler rafına , zamanı geldikçe üzerinde çalışılmak üzere kaldırılmıştır....Değerli Fatih kardeşime bu jesti için tekrar teşekkür ediyorum :saygilar:

Kaptanıma da çok teşekkür ediyor , seferini kazasız belasız tamamlayıp ,sağ salim evine ,ailesine bir an önce kavuşmasını temenni ediyorum.... :saygilar: :RCKolik:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Evet arkadaşlar , emanet bugün kargodan sağlam bir şekilde teslim alınmış ve şimdilik gelecekteki projeler rafına , zamanı geldikçe üzerinde çalışılmak üzere kaldırılmıştır....Değerli Fatih kardeşime bu jesti için tekrar teşekkür ediyorum :saygilar:

Kaptanıma da çok teşekkür ediyor , seferini kazasız belasız tamamlayıp ,sağ salim evine ,ailesine bir an önce kavuşmasını temenni ediyorum.... :saygilar: :RCKolik:
Hayırlı olsun Hakan aysonu evdeyim fırsatını bulunca diğer emaneti de ben hallederim.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...