[Bedelsiz]: Ücretsiz scale 450 airwolf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih cebir

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar ofiste duruyor kullanacagımda yok yer kaplıyor isteyen arkadaş olursa ücretsiz gönderebilirim :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ücretsiz scale 450 airwolf

Hakan Ülgenalp kardeşimiz için rezerve yapabilir miyiz Fatih :) Ayrıca bu güzel ve örnek davranış için de ayrıca teşekkür ederiz :RCKolik: ailesi olarak

yapalım abi, hakan abiye rezerve hakan abi scaleciydi unuttum onu :) rica ederim :saygilar:

Fatih kardeşim,bu örnek davranışından dolayı çok teşekkür ederim ve eğer layık görürsen seve seve kabul ederim. :saygilar: :bravo:
Mehmed'im sana da çok teşekkür ederim.Yoksa iş yoğunluğundan göremezdim.Forumumuzu çok seviyorum.Hakikaten biz bir aileyiz :saygilar: :RCKolik:

Ne demek hakan abi baş tacısın, müsait olunca adres bilgilerini at göndereyim abi :saygilar:

Mesafelerin sanal ortam olmasının çoğu kişinin bire bir tanışmamış olmasının hiç bir önemi yok. İşte gerçek samimiyet budur. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

fatih cebir' Alıntı:
Ne demek hakan abi baş tacısın, müsait olunca adres bilgilerini at göndereyim abi :saygilar:

Estağfurullah Fatih'im , esas sizler benim ve forumun baştacısınız , daha doğrusu elinden geldiğince uçabilen , üstelik paylaşım yapabilen her kardeşimiz , her üyemiz başımızın tacı...Biz hayat girdabına kapılalı baya bir zorlanıyoruz , sizler vakit ,fırsat varken bu yaşların ve zamanın kıymetini bilip , olabildiğince değerlendirdikçe , bizler de seyredip mutluluk duyuyoruz.... :saygilar:
Adresimi özelden gönderdim , inşallah ömrümüz var ise , güzel bir konu ile taçlandırıp , maiden uçuşunu da sizlere izletmek benim nasibim olsun.... :RCKolik:

Onur TURAN' Alıntı:
Mesafelerin sanal ortam olmasının çoğu kişinin bire bir tanışmamış olmasının hiç bir önemi yok. İşte gerçek samimiyet budur. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Valla buna en güzel örneklerden birisi de sensin Onur'um , taaaa Ardahan'lardan kalkıp hem benim yanıma , hem buluşmalarımıza bile katılım gösterdin...Daha ne denilebilir ki..... :saygilar:

Ne yalan söyleyeyim, daha ilk mesajı gördüğümde benim de aklımdan geçmişti Hakan. Kutlarım Fatih kardeşim! Modelcilik budur! Sana da hayırlı olsun Hakan kardeşim.

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Valla buna en güzel örneklerden birisi de sensin Onur'um , taaaa Ardahan'lardan kalkıp hem benim yanıma , hem buluşmalarımıza bile katılım gösterdin...Daha ne denilebilir ki..... :saygilar:

Ne demek abiciğim sizin gibi güzel dostlar için dünyanın öbür ucuna bile giderim.

Eminim sonuçta ortaya çok güzel birşey çıkacak. Çıkmasa bile olayın kendi güzelliği bile yeterli. :thumbup:

Sebep olan herkese teşekkürler. :bravo: :bravo:

Artık forum bir airwolf videosu bekler yalnız Hakan abi. :laugh: :RCKolik:

Fatih'e teşekkür ediyor, :saygilar: Hakan'a da hayırlı olsun diyorum. ;) :RCKolik:

Hakan'ım hayırlı olsun.Fatih sana da helal olsun.[emoji122] [emoji122]

Hakan eve geldiğimde ben de sana ücretsiz 450 gövdesi göndereyim içine monte edersin.[emoji61]

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay iste Celalettin abimiz :bravo:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hay maşallah :bravo: :bravo:
Abi neler oluyor buralarda :eek:
İşte budur %p
Fatih abi ve Celalettin Abi sizleri tebrik ediyorum. :saygilar:
İşte bu ailenin diğerlerinden farkı gösterdiğiniz örnek davranışlar :saygilar:
Helal :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...