Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aaaah felek, hain felek, kimine kavun, kimine kelek! Benim suçum ne, ben niye gelemiyorum! (ağlayan yüz) (Kaybolmuş da, yazıyla koydum) Mesut, P51 seni bekliyor! Neyse, bunun haftası da var.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Arkası dönük olanı tanıdım Çağdaş olsa gerek Ama diğerini tanımıyorum
Dün Mesut ile Mert yaklaşık 3.5 saatlik keyifli bir yolculuk sonrası Solaklar sahasına vardıklarında ben sahaya gelmiş, Piper ve Corsair'i hazırlamıştım. Süleyman izleyici olarak, Çağdaş 55 cc Edge 540 ile sahadaydı. Aydın Bey ise YAK54'ü talihsiz bir şekilde kırmıştı.
Gün içinde quad ve Phantom uçuran arkadaşlar da geldi.
Mert arabasını rodaj sehpasına destek olması amacıyla uzağa parketti ve DLE55 rodajına girişti. Uçağını ise hazırlamamak için binbir numara yapıyordu.
Mesut YAK54'ü getirmişti. Motor testlerine devam edecekti.
Bol muhabbetli güzel bir uçuş gününde Mert inişte sıkıntı yaşadığı uçağını, bi abisinin önerisi ile verdiği elevatör exposundan sonra tüy gibi indirmeye başladı. Mesut'un motoru ise öksürmedi bile. Günü Çağdaş ile kol uçuşu ve kol hoveri yaparak bitirdi. Ben de Piper ve Corsair ile toplam beş sorti uçtum.
Eski kumandada eski alışkanlıklarla hiç expo yokmuş. Uygun oranlada expo vedikten sonra, kumanda tepsisiz biraz sıkıntılı olan uçuşlar düzene girdi.
Güzel bir günü bu şekilde geride bıraktık.