mehmet abi öncelik le ellerina sağlık çok güzel bir konu olmuş hemen hemen yabancı forum lardaki bir çok konu türkçe kaynak olarak bura da mevcut
kısmetse üniteye ısınabilirsem bende kullanıcam ama bu ünite ilk ismail abi almıştı o günden beri çok sevemedim çünkü ünite kurtarma konusunda çoook yardırmış

güzel düşünmüş ama acaba neden üniteye bağlanan servo özellikleri konusun da bu kadar çok kısmış anlamış değilim
içinden çıkamadığım şöyle bir konu var
ismail abiden almış olduğum Goblin 570 ile bende goblin team cı oldum
hatta elimiz de bolca ünite var ama en az üzerinde durduğumuz ünite bu bende bi kurcalayalım da 570 e kuralım dedik
senin de konunun yardımı ile 15 dk gibi kısa sürede kurulumu bitirdim bir sıkıntı yok kurtarma modunu kullanmıcam için hiç kurmadım o kısmı dolayısı ile mix falan hiç uğraşmadım
Asıl sıkıntımız şu ki
bu ünite ile mks X8 hbl 850 servo takıldı şuanda rjx hv0521 yanlış hatırlamıyorsam bu servoları taktım fakat
servolar devamlı titreşim içerisin de yani devamlı çalışma modu hem sesi hemde ortalama 0,5 mm yada 0,2 mm lik bir oynama yapıyor stic konumu farketmeksizin
manuelin de ise servoların hz değerleri ile oynayamıyoruz cyclik servolarını da 110 hz gibi standart bir değerde kullanmamızı istiyor ama 333 hz değerin de cyclik ve kurukta ya 580 yada 530 hz galiba bu değerlerde olması gereken servo 220hz gibi standart değer oluyor bunu değiştirme imkanı yokmu
ben bulamadım vede bu kadar pahalı bir ünitede neden böyle bir sıkıntı var anlayamadım