- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Geçenlerde kol uçuşu esnasında benim P51'in spinneri havada kopuverdi.
Gayet iyi oldu ama bir de göbekten vidalı spinner basmak istedim. Onu farklı bir filament ile bastım. Fotoğrafta net olarak görülen dalgalanmalar oluştu.
Baskıyı yarıda kestiğim için bu şekilde yarım bir spinner var elimde
Bu artefaktların sebebini araştırıyorum ama bulamıyorum.
Eksik bilgi vermemek adına bazı detayları da yazayım. Öncelikle mavi olan 0.20 mm layer height ile basıldı. Sarı olandan bir tane 0.20 ile bastım. Arada elektrik kesintisi vs nedeniyle sorunlar oldu ama onda da hemen hemen aynı yükseklikte benzer artefaktlar vardı. Fotoğrafını gördüğünüz sarı ise 0.28 layer height ile (az daha hızlı olsun diyerek) basıldı.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ben de bir spinner basmaya karar verdim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Gayet iyi oldu ama bir de göbekten vidalı spinner basmak istedim. Onu farklı bir filament ile bastım. Fotoğrafta net olarak görülen dalgalanmalar oluştu.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Baskıyı yarıda kestiğim için bu şekilde yarım bir spinner var elimde
Bu artefaktların sebebini araştırıyorum ama bulamıyorum.
Eksik bilgi vermemek adına bazı detayları da yazayım. Öncelikle mavi olan 0.20 mm layer height ile basıldı. Sarı olandan bir tane 0.20 ile bastım. Arada elektrik kesintisi vs nedeniyle sorunlar oldu ama onda da hemen hemen aynı yükseklikte benzer artefaktlar vardı. Fotoğrafını gördüğünüz sarı ise 0.28 layer height ile (az daha hızlı olsun diyerek) basıldı.