Banggood Ürün Siparişi ve Takibi Nasıl Yapılıyor ?

arkadaşlar bu ukim nedemek ya...gümrüğe mi girdi yoksa :(...bu daha ilk siparişim o da gümrüğe girdiyse eğer bendeki de şans işte...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mahmut Bey, az kalmış gelicek merak etmeyin :thumbup:

Bildiğim kadarıyla Uluslararası Kargo İşleme Merkezi olarak geçiyor. Orada kargoyu inceliyorlar bu gümrük muhabbetiyle ilgili olarak diye biliyorum. Benim siparişimde oraya girmişti, sonra sorunsuz olarak elime ulaştı yanlız 5 gün falan sürdü... Gönlünüzü ferah tutun %p

Bulut bey bilgilendirmeniz için çok saolun...gelsin artık vala yaa :yuppi: ...peki orada kargonun içini falan açıp dağıtıyorlar mı yoksa kutu sağlam mı geliyor...yardımınız için tekrar teşekkür ederim...

mahmut' Alıntı:
Bulut bey bilgilendirmeniz için çok saolun...gelsin artık vala yaa :yuppi: ...peki orada kargonun içini falan açıp dağıtıyorlar mı yoksa kutu sağlam mı geliyor...yardımınız için tekrar teşekkür ederim...

Şöyle söyleyim benim paketim açılmamıştı.

anladım çok saolun...inşallah benimkinide açmazlar...

Merhabalar Banggooddan vermiş olduğum Nisan 23 2014, 10:50 AM tarihli V911 siparişim ile ilgili takip numarasına bakabilir misiniz? 10 gündür PTT'nin sitesinde hiç bir değişiklik yok bu normal mi acaba daha önce kargo almış olanlardan ricam acaba takriben kaç gün içerisinde gelir yardımcı olabilir misiniz? İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler. Takip No: RX583532079DE

Bende 15 gün sonra bilgi çıkıyordu zaten 22.günde ürün geldi biraz daha bekleyin.

Mehmet bey ilk sayfanın 2. Mesajında zaten bizim nasıl baktığımızı net olarak paylaştık. Çıkmıyorsa beklemek gerekiyor demektir. Yoksa bizlerde özel bir yerden bakmiyoruz :)

Anlıyorum ben baktım zaten PTTde bilgi mevcut fakat yurt dışı sevkten sonra 10 gündür hiçbir bilgi gelmedi.Bu bilgiden sonra kaç gün alıyor acaba ulaşması.

Mehmet bey ben siparis vereli 33 gün oldu hala gelmedi...vala siparisten sonra 20-25 gün siparis verdiginizi unutursaniz daha rahat olur kafaniz yoksa hergun bakiyo insan...ins en kısa zamanda ulasir kargonuz...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

[attachimg=1]
ya arkadaşlar 14 gündür hiç bişey değişmiyo :( sipariş vereli 38 gün oldu acaba bi sorun mu var ne yapmalıyım sizce

Ekli dosyalar

• Adsýz.jpg
    Adsýz.jpg
    28.8 KB · Görülme: 70

Ödemeyi paypalla yaptiysaniz ek süre isteyin. Ve posta isleme müdürlüğünü arayin onlarda kargo hakkında daha geniş bilgiler mevcutmuş.

cok tesekkurler Ahmet bey nihayet geldi kargo...

çok saolun Mehmet bey ama tamirat çalışmalari basladi bile :) kuyruk borusu kırıp kablosunun birinide kopardim :( hayirlisi artik yilmadan devam kararliyim uçurucam en sonunda...