Dün sprey yapıştırıcıları inceledim 3m in super77 spreyi anladığım kadarıyla strafor yapıştırmakta üst düzey bir ürün ama maliyeti biraz fazla gibi. O yüzden farklı sprey yapıştıcı arayışına girdim ve tesa sprey glue diye bir yapıştırıcı buldum. Açıklamasında köpüğü yapıştırma özelliği olduğunu belirtselerde tam emin olamadım strafor da kullanılabilirliğine. Aramızda daha önce tesa sprey glue yapıştıcıyı kullanan ve straforda deneyip güzel sonuçlar elde etmiş arkadaşımız varmı acaba. Eğer strafora zarar vermiyorsa yapıştırıcı olarak onu kullanacağım.
Birde kaplama malzemesi olarak mylar da çok pahalı geldi 1m2 mylar 6 euro. Bende kaplama olarak siyah araba cam filmlerinin uygulama öncesinde arkasından çıkartılan şeffaf folyoyu kaplama folyosu olarak kullanmak istiyorum. Sizce uygun olur mu?
Birde kaplama malzemesi olarak mylar da çok pahalı geldi 1m2 mylar 6 euro. Bende kaplama olarak siyah araba cam filmlerinin uygulama öncesinde arkasından çıkartılan şeffaf folyoyu kaplama folyosu olarak kullanmak istiyorum. Sizce uygun olur mu?