- VolkaN -
Çalışkan Uye
Balsa malzeme ve plan
şimdi oda zordur kullanması diyeceğim kızacaksın ama zordur, tamam üstten kanatlı sevmiyorsan bari en azından ortadan kanatlı olsun yapıcagın ilk uçak, alttan kanatlı gerçekten biraz başlangıç için zor , lil ripper diye bi uçak var ona bi bak istersen bide, ortadan kanatlıdır oda yapımıda kolaydır, ucuz elektronikle güzel uçar.
mert erden' Alıntı:Ben fikrimi tamamen değiştirdim malzeme olarak depron kullanacağım. Model olarak daBu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu modelde kararımı kesinleştirdim hem görünüş olarak güzel hemde yapımı daha açıklayıcı aynı şekilde planıda daha açık ve net sanırım ilk başlayan ve görünüm iteyen ve aynı zamanda uçmasını isteyen biri için bence güzel bir seçenek gibi duruyor
şimdi oda zordur kullanması diyeceğim kızacaksın ama zordur, tamam üstten kanatlı sevmiyorsan bari en azından ortadan kanatlı olsun yapıcagın ilk uçak, alttan kanatlı gerçekten biraz başlangıç için zor , lil ripper diye bi uçak var ona bi bak istersen bide, ortadan kanatlıdır oda yapımıda kolaydır, ucuz elektronikle güzel uçar.