Ali Yalçın
Kıdemli Uye
Bi video da benden gelsin, inmayan falan olursa diye direk motoru stop ettim artık bu yolun geri dönüşü yoktu ?
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar Harikasın Ali, sticklerine sağlıkBi video da benden gelsin, inmayan falan olursa diye direk motoru stop ettim artık bu yolun geri dönüşü yoktu ?
Sağol Hakan abi yavaş, yavaş mesafe arttırarak gerçekte de rahat deneyebilirsinİşte budur , simde çok çalıştım ama gerçekte asla denemek bile istemediğim bir hareket , Bravoo
Sağol Mehmet abi, mutlaka yapacam aslında yapıyorum denemeye bi cesaret gelmesi lazım ama sonraki hedefim blade stop, o daha heyecanlı oluyor ?İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar Harikasın Ali, sticklerine sağlık
En kısa süre içerisinde INVERT Oto da bekliyoruz kardeşim
Tebrikler Ali Sen yaparsın kardeşim dahada güzelini yapacaksın, bizim hiç şüphemiz yok.Bi video da benden gelsin, inmayan falan olursa diye direk motoru stop ettim artık bu yolun geri dönüşü yoktu ?
Bi ara tartı işine de girmiştik, benim model rtf 1260g gelmişti. Emre abinin x3 (380)i en az 150g daha hafifti ama net hatırlamıyorum onun değerini... Ben 2860rpm gibi kullanıyorum şu aralar.
Ali bence her 6 kanallı i ile oto yapılabilir, rahat olur, zor olur, terk fark bu.Dün gece saat 2ye doğru aklıma bi soru takıldı. Eski mesajlarda goblin 380 ile kimsenin oto yapamadığı yada çok zor olduğu tarzında mesajlar var. Protos 380le oldukça rahat yapılıyor.
Şimdi Goblinler ağır oluyor tamam. Ama ağırlık farkına baktığımda pil dahil Protos 1300-1400 arası goblin ise 1400-1450 arası. Yani aradaki 100 gram mı otoyu engelliyor yoksa kayış-torktüp farkı falan mı?
Goblin 380'le otorotasyon yapılmamasının sebebi daha çok tercihlerle ilgili bir durum, daha zor yapılması ikinci planda bence.Dün gece saat 2ye doğru aklıma bi soru takıldı. Eski mesajlarda goblin 380 ile kimsenin oto yapamadığı yada çok zor olduğu tarzında mesajlar var. Protos 380le oldukça rahat yapılıyor.
Autorotation Teknikleri...
Bakın ne buldum... 2.25'den sonra heyecanlı olmaya başlıyor Sonunu mutlaka izleyin!
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol