Arduino ile Kayıp Model Bulucu Cihaz Talebimiz
100 gr çok iyi 200 gr olağan üstü. Uydu kanallarından bi telefon alın bence.Makinaya takın gitsin.Hatırladığım kadarıyla Samsung mini 130 gr dı.Bataryasına lipo takmak mümkünse dahada hafifler.Androidle yazılımı rahat bir şekilde tasarlanabilir.Hem de kendi telefonunuzdan da google mapsten anlık görülebilir.Biraz boş vaktim olduğunda yapıp buradan paylaşıcam. Düşünen olursa kullanabilir.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Valla o kadar kolay olmasa gerek Servet. Elbette imkansız değil ama o kadar da kolay olacağını düşünmüyorum. Yani özellikle Arduino'da ilk defa GPS ve SMS kullanıyorsan biraz emek ve vakit harcamak gerekecek.
Gelelim sorularına : Büyük modeller için 100- 200 gr hiç problem olmayacaktır. Zaten herhalde bundan daha da ağır olmaz. Şahsen kendi küçük bir bataryası olması en mantıklısı. Nede olsa kırım sonrası modelin enerji sistemi hasar görebilir.
100 gr çok iyi 200 gr olağan üstü. Uydu kanallarından bi telefon alın bence.Makinaya takın gitsin.Hatırladığım kadarıyla Samsung mini 130 gr dı.Bataryasına lipo takmak mümkünse dahada hafifler.Androidle yazılımı rahat bir şekilde tasarlanabilir.Hem de kendi telefonunuzdan da google mapsten anlık görülebilir.Biraz boş vaktim olduğunda yapıp buradan paylaşıcam. Düşünen olursa kullanabilir.