Arduino ile Basit Kayıp Model Alarmı

Celalettin Yazkan' Alıntı:
O yüzden hiçbirine şu an için bulaşmayı düşünmüyorum banggood parçalara bakıyorum ne alırsan 1 dolar mantığıyla giriş yaparsan zaten çıkışı yapamayacağın kesin.Ancak uçma ve model işinden vazgeçersem bu işe girmeyi düşünüyorum.
Forumda su aralar acaip bir Arduino bombardimani var Celalettin abi. Benim bildigim Abi'm, buna daha fazla dayanamaz :laugh: :lol:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Forumda su aralar acaip bir Arduino bombardimani var Celalettin abi. Benim bildigim Abi'm, buna daha fazla dayanamaz :laugh: :lol:
Mehmet evdeki tempo nedeniyle modellere elimi sürüp doğru dürüst uçuşa gidemiyorum ben bir işe girdim mi dibine kadar giden bir adam olduğum için uzak durmayi tercih ediyorum zira hanım zamanında şu bilgisayar işini birakta uçak heliyle uğraş demişti simdi bilgisayara ne zaman doneceksin diye soruyor

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Mehmet evdeki tempo nedeniyle modellere elimi sürüp doğru dürüst uçuşa gidemiyorum ben bir işe girdim mi dibine kadar giden bir adam olduğum için uzak durmayi tercih ediyorum zira hanım zamanında şu bilgisayar işini birakta uçak heliyle uğraş demişti simdi bilgisayara ne zaman doneceksin diye soruyor
Sana katilmamak mumkun mu abi. Bizim gibi tiplerin zaten en buyuk problemi bu degil mi :lol: Bir seye baslayinca kendi limitlerimizin sonuna kadar gitmeden durmamak :laugh:

Bu proje hala fikir asamasinda kalmis. Gerekli kodlama ve test calismalarini bekliyor. Ilgilierin dikkatine :laugh: :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu proje hala fikir asamasinda kalmis. Gerekli kodlama ve test calismalarini bekliyor. Ilgilierin dikkatine :laugh: :D

Unutmuşum ben bunu :D Aslında benim öbür projenin içine bir de bunu ekleyim, tam olsun :)

Giden geri gelmiyor ama abi :) Kim bilir nerde neler yapıyor şimdi x5...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Giden geri gelmiyor ama abi :) Kim bilir nerde neler yapıyor şimdi x5...

Ama Rasim gece gece... :-\ :(

Neyse, çok güzel bişey araştiriyorum şu anda, olursa çok süper olacak.