[Aranıyor]: Servo Sinyal Dönüştürücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akşam akşam yeni bir bilgi öğrendim teşekkürler :saygilar:

Benim ihtiyaç duyduğum yer ise, Monsun'da burun tekerleği. Rudder ile burun tekerleği iki servo ile kumanda ediliyor. Boş bir kanalım da olmadığı için Y kablo kullanmak durumunda kaldım. Ancak burun tekeleğini hareket ettiren servonun yönünü değiştirmem gerekiyor. Daha önce Mehmet'in verdiği dönüştürücüyü ise KA8B planörün hava frenlerinde kullandım.

Sümer Yamaner' Alıntı:
Pazartesi Yurtiç Kargo'ya vereceğim.[attachimg=1]

Elime ulaşmıştır, Sümer bey'e buradan tekrar çok teşekkür ederim! :)

Öte yandan, herkese de tavsiye ederim! Ürün kaliteli, fiyat uygun (beleş), üstelik "free shipping", yani ücretsiz kargo... :halay: Bence Banggood'a rakip olur.

Abi hani eskiden filmlerde kötü arkadaş olurdu ya, ilk dozu bedava verip, sonradan batağa çeken :laugh: :p

Emre Kaman' Alıntı:
Abi hani eskiden filmlerde kötü arkadaş olurdu ya, ilk dozu bedava verip, sonradan batağa çeken :laugh: :p
İyide Ömer abi zaten uçakçı Emre, helici olsaydı en önce ben uyarırdım. :lollol: :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
İyide Ömer abi zaten uçakçı Emre, helici olsaydı en önce ben uyarırdım. :lollol: :lol:

Yok, Sümer abinin uçaktan heliden daha derin planları var bence. Yavaş yavaş "Sümerduino" fikrini herkese yayacak, ilk kurban da Ömer abi ;D

Hahahaaaa... Banggood'u bitirecem. Buradaki herkesi uçakçı yapacam. Tutmayın beniii. :D

Sümer Yamaner' Alıntı:
Hahahaaaa... Banggood'u bitirecem. Buradaki herkesi uçakçı yapacam. Tutmayın beniii. :D
Banggood bitirebilirsin ama helicileri bitirmen imkansız abi :lol: :lollol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...