Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadir abi mutlaka açıları yükseltcem konnektör bekliyorum şu anda motorun konnektörlerini yakmayı becerebiliyorum artık 4 dakikalık uçuş sürem 3 dakikalara düştü
Arda deiğin gibi cyclıc ile ilgili bi sorunda olabilir ama cyclıc gainim 50 lerde yüksekte titreşim yaşıyorum kafa hızım yüksek olabilir belki ama istediğim çeviklikte kesinlikle değil.
Arda deiğin gibi cyclıc ile ilgili bi sorunda olabilir ama cyclıc gainim 50 lerde yüksekte titreşim yaşıyorum kafa hızım yüksek olabilir belki ama istediğim çeviklikte kesinlikle değil.
O zaman sen ne yap biliyomusun? Şimdi senin cyclic 8° dir kesin. Onları da 10° yap. Eğer 10° ise 12° yap. Pitch te 13,5° yaptın mı daha da hantaldı yampirikti diye bir şey kalmaz herhalde. Olmadı 14s setup yaparsın. Ya da HV lipolardan al onlardan kullan. Yüksek kv lı motor, 1 tık daha büyük pinion falan. Yani benim aklıma modeli daha fazla serileştirebilecek bir şey gelmiyor. Ama RF taki trex 700dfc hv gibi bir model istiyorsan eğer aya gitmen lazım. Yerçekimi az ya o açıdan. Bu dediklerimi bir dene bakalım fark olacak mı...