[Aranıyor]: 520 KV MOTOR GAUİ X 7 İÇİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir abi mutlaka açıları yükseltcem konnektör bekliyorum şu anda motorun konnektörlerini yakmayı becerebiliyorum artık 4 dakikalık uçuş sürem 3 dakikalara düştü :D

Arda deiğin gibi cyclıc ile ilgili bi sorunda olabilir ama cyclıc gainim 50 lerde yüksekte titreşim yaşıyorum kafa hızım yüksek olabilir belki ama istediğim çeviklikte kesinlikle değil.

Doğukan bu videoyu paylaşalı baya zaman oldu kimseye beğendirememiştim 20 c pili :lollol: colective management ayrı bi olay tabiki o daha tam oturmadı.

kemalcan' Alıntı:
Arda deiğin gibi cyclıc ile ilgili bi sorunda olabilir ama cyclıc gainim 50 lerde yüksekte titreşim yaşıyorum kafa hızım yüksek olabilir belki ama istediğim çeviklikte kesinlikle değil.
O zaman sen ne yap biliyomusun? Şimdi senin cyclic 8° dir kesin. Onları da 10° yap. Eğer 10° ise 12° yap. Pitch te 13,5° yaptın mı daha da hantaldı yampirikti diye bir şey kalmaz herhalde. Olmadı 14s setup yaparsın. Ya da HV lipolardan al onlardan kullan. Yüksek kv lı motor, 1 tık daha büyük pinion falan. Yani benim aklıma modeli daha fazla serileştirebilecek bir şey gelmiyor. Ama RF taki trex 700dfc hv gibi bir model istiyorsan eğer aya gitmen lazım. Yerçekimi az ya o açıdan. Bu dediklerimi bir dene bakalım fark olacak mı...

Söylemeyi unuttum, bu gidişle 3 dakikaya düşen uçuş süren 3-5 aylık yatışı gerektirebilir.

Kadir SARIYILDIZ' Alıntı:
Söylemeyi unuttum, bu gidişle 3 dakikaya düşen uçuş süren 3-5 aylık yatışı gerektirebilir.

İnşallah kırım yaşamam kadir abi hareketlerimi kontrollü yapmaya çalışıyorum yatmaz inşşallah :)

Arkadaşlar motor bulunamadı xnovada karar kıldım fakat midland saolsun fiyatı yükseltti saydım bir sürü arayışa devam acilen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...