Emre Kaman
Moderator
ar 8000 alıcı satelite olmadan çalışıyormu arkadaşlar....i
Aldım ağzımın payını sustum. :-\
Valla abi 8fg gibi kusursuz bi kumanda kullanıyor olmasam, yeni bir kumanda alacak olsam, spektrum alırdım, neden olmasın? Sonuçta GS'yı tuttuğum gibi tutmuyorum Futabayı Benim bundan vazgeçip spektrum almam için ya spektrum böyle "devrim" niteliğinde acayip bişey yapacak, tabi ulaşılabilir fiyata, yada Allah korusun 8fg kullanılamaz hale gelecek. Aksi halde mikro uçurmak için kumandamdan vazgeçmem. Çok seviyorum be abi...
Rasim Öztürk' Alıntı:Birincisi, o kadar zengin değilim
İkincisi, her modele ayrı kumanda kullanacaksam ne anlamı kaldı. Modül falan uğraştırmadan (ki kendileri de 30-40 dolar az değil) her modelime kullanabileceğim bu kalitede ve bu fiyatta varsa Futaba'nız söyleyin onu alalım
Durum böyle abi Ben mikro uçakta da, mikro helide de, üst modellerimde de sıkıntısız Spektrum'umu kullanıyorum, rahatım. Rahat edemeyip modül arayan, Devo 7E devention kumanda arayan sensin
Aldım ağzımın payını sustum. :-\
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Rasim Emre'ye biraz daha zaman ver Unutma bir gün tüm Futabacılar Spektrumcu olacak
Valla abi 8fg gibi kusursuz bi kumanda kullanıyor olmasam, yeni bir kumanda alacak olsam, spektrum alırdım, neden olmasın? Sonuçta GS'yı tuttuğum gibi tutmuyorum Futabayı Benim bundan vazgeçip spektrum almam için ya spektrum böyle "devrim" niteliğinde acayip bişey yapacak, tabi ulaşılabilir fiyata, yada Allah korusun 8fg kullanılamaz hale gelecek. Aksi halde mikro uçurmak için kumandamdan vazgeçmem. Çok seviyorum be abi...