APM 2.6 Ayarları-Kurulum Detayları-Deneyimler ve Tarot Fy680
Geçmiş olsun kardeşim ya bir soru soracaktım sze.Ben de apm kullanıyorum.Motorlar gazı aşağı ve sola yani arm ın tam tersi yapınca sadece duruyor.gaz en altta iken dönmeye devam ediyor sizde de öyle mi.Full param listeye bakıp MOT_SPIN_ARMED değeriniz kaç olduğunu söyler misinizYusuf Can' Alıntı:Öncelikle böyle bir konu açıldığı için tekrar teşekkür ederim sayenizde cc3d kartımı söküp yerine apm 2.6 7m gps ve telemetri özellikli hale getirdim 1-2 haftadır ayarlarları kurcalıyorum ve sonun da 2 gündür uçuş yapmaktayım bu gün hem loiter hemde rtl modunu tam anlamıyla kullandım fakat kötü bir olay başıma geldi acemiliğimden sanırım arduya çok yabancıyım hep okuduklarım ve izlediklerimle bişeyler yaptım çünkü rtl yaptıktan sonra cihaz yerde durdu sonra tekrar havalandırdım bu sefer biraz daha uzaktan rtl denemek istedim fakat cihaz failsafe moduna geçti ve gözden kayboldu Cihazı Windows tabletimle mission plannera bağlamıştım ve en son haritadaki konumundan takip ederek bana 600-700 metre uzakta bir mandırad buldum cihazı allahtan mandıra sahibi inkar etmedi oraya düştüğünü söyledi ve kırıkda olsa cihazımı geri aldım
Şimdi bu olaydan sonra ardunun üzerine daha çok düşmek istiyorum çünkü bişeyler yaptığını gördüm ve bu beni çok heyecanlandırdı beni bu failsafe ve compass konusunda ince ayar olarak aydınlatırsanız sevinirim
Her uçuştan önce live calib. Yapıyorum gps bağlanmasını bekliyorum öyle uçuyorum.
En son böyle kaldı mission planner
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol