[Anket]: Yuvacik Heliport Bulusmasi- 09.11.14 Pazar

Böyle bir buluşma kaçar mı ??

• Pazar Kesin oradayım :)

Oy: 6 54.5%
  • Çok isterdim ama ne yazık ki uzak olduğu için gelemiyorum :(

Oy: 5 45.5%
  • Uçak olmayan yerde ne işim var :):)

Oy: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11

İlker Sönmez' Alıntı:
Funfly havasında olmuş. Vİdeoları ve muhabbeti bekliyoruz.
Baharda bir RC Kolik funfly yapalım diyorum.
Valla süper bir fikir Ilker Hocam. Şöyle herkese uygun bir yerde ve zamanda güzel ve kalabalık bir buluşma çok güzel olur :RCKolik:

Zamanı gelince inşallah hep beraber bir durum değerlendirmesi yapıp karar veririz.

İlker Sönmez' Alıntı:
Bu arada funfly da sahte çekiliş yapacaz. Model almak isteyip de eşi yüzünden eve sokamayanlar , çekilişten kazandım diyebilsinler diye :) Yani herkes kazanacak :lollol: :lol:
Bunu Yozgat donüşünde çok sevdiğimiz bir abimiz kullandı :laugh:

Sırf Eskişehirli arkadaşlar ile tanışmak için kısa da olsa uğradım. Bir iki uçuş izledim. Mangala kalamasam da sabah çayımı içip İMUK'a geçtim. Gittiğime deydi, bir süredir görmediğim Kemerburgaz taifesini görüp, Emre ve Rasim ile tanıştım. Heliciler, ama olsun, iyi çocuklar! :lollol:

Omer Erkan' Alıntı:
Sırf Eskişehirli arkadaşlar ile tanışmak için kısa da olsa uğradım. Bir iki uçuş izledim. Mangala kalamasam da sabah çayımı içip İMUK'a geçtim. Gittiğime deydi, bir süredir görmediğim Kemerburgaz taifesini görüp, Emre ve Rasim ile tanıştım. Heliciler, ama olsun, iyi çocuklar! :lollol:

Bizler de çok memnun olduk Ömer abi ;)

Bende bi köpük mikro uçak var o sayılır mı modelden :laugh: Heliden kopamıyoruz be abi, kapılmışız bir kere, Allah kurtarsın mı desek :lollol: Geçen yazdan sonra bi bırakır gibi oldum, bu yaz yine başladım. Sigaram yok ama işte helim var :rolleyes: