A
AYDIN67
Guest
[Anket]: 8-9-10-11 Agustos Bulusması
Burhan Bey pazar günü öğlen saatlerinde Solaklarda olacağım , seninle uçmak da büyük zevk senin neşen yeter.Burhan TAŞPINAR' Alıntı:gaz ne kelime sevgili dostum. içinde sıkışıp kalmış cevheri çekip çıkartıyoruz sadece.
tam gün gelmem zor olsa da birkaç saatlik boşluklarım illa ki vardır hergün. bir telefonun yeter. modeli kapar gelirim. seninle uçmak büyük zevk.
( not: yeni kurallar gelmesin, yeni uyarılar almayayım diye bahsetmiyorum ama hergün illa ki bir uçuşum var zaten. )
Evet Özkan bey artık yavaş yavaş akrobasi ısınma turlarına başlayacağım.Ozkan KAMISLI' Alıntı:Aydin Bey,
Yak54 hayirli olsun, artik akrobasi alanina daliyorsun demekki
Yavuz Bey değerli uyarın için teşekkür ederim.Zaten hava rüzgarlı olursa Yak 54 ile uçmayo düşünmüyorum. Aleron ve elevatörün ayarlarını mümkün olduğunca limitleyerek ilk uçuşları yapmayı düşünüyorumYavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:Ben Bayram sonu dahil şehir dışında olacağımdan dolayı katılamayacağım, Aydın Bey Yak54 hayırlı olsun ancak sana tavsiyem modelin ilk uçuşunda yanında ustalardan biri mutlaka olsun. sakın yanlış anlama o model alışılagelmiş trainer modellere benzemez, atımları çok fazla ve en ufak tıklar da bile seri tono lar atabilir, senin pilotajına güveniyoruz ama modelin sağlığı açısından tedbirli olmanı tavsiye ederim, kazasız kırımsız uçuşlar dilerim.