Ömer Erkan
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
[Anket]: 13-14 Temmuz Solaklar Buluşması
Burhan Bey, Yarın 11:30 gibi Solaklardayım, akşam 4-5 gibi ayrılacağım. Modelini emanet edersen ilk uçuş denemesini memnuniyetle yaparız. Ayrıca ramazan dolayısıyla ödemeyi pide olarak da kabul ediyoruz!... Yanında motor ayarı da bedava! : Bu fırsatı kaçırmayın!...
Aydın Bey, Calmato geliyormu, Calmato? Bayram indirimlerinden istifade edin!
(Aman sakın yanlış anlaşılmasın, biraz da latife yapalım, ortam yumuşasın, değilmi? Sıkıntıdan uçukladım valla!)
Burhan TAŞPINAR' Alıntı:benim Soar Wing'in ilk uçuşunu görmek için gelmem lazım aslında. ilk uçuşu yaptıracak bir usta olursa (ücretine mukabil tabii. ) öğlen boşluğunda bir iki saat uğrarım ben de.
Burhan Bey, Yarın 11:30 gibi Solaklardayım, akşam 4-5 gibi ayrılacağım. Modelini emanet edersen ilk uçuş denemesini memnuniyetle yaparız. Ayrıca ramazan dolayısıyla ödemeyi pide olarak da kabul ediyoruz!... Yanında motor ayarı da bedava! : Bu fırsatı kaçırmayın!...
Yav Halil, sen şimdi millete yol gösterip, bizim ekmeğimize mani oluyorsun. Oysa biz bu sene arabaları değiştirmeyi düşünüyorduk! Sen yarın gel, şu Four Star'ın uçuşunu bir görelim. Yalnız mesafeyi fazla açma, gözüm uzağı iyi görmüyor artık!Halil Ustun' Alıntı:Hiç birimize ilk öğrenmeleri vahiy yoluşla gelmedi, forumlardan ve yanımızdaki kişilerden kısacası birbirimizden öğreniyoruz değil mi? Ancak özellikle sevdiğim ve saygı duyduğum Ömer Abi nin nezdinde bana yardımı dokunanlara tekrar teşekkür ederim. Ayrılık gayrılık vs. her şey olacağına varır. Sevdiklerimizi uzaktan sevmeye istediğimiz yerde de araya mesafe koyup uçmaya devam ederiz artık. ne yapalım.
Aydın Azman' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Hafta sonu Solaklar' uçuşa gelen var mı ?
Aydın Bey, Calmato geliyormu, Calmato? Bayram indirimlerinden istifade edin!
(Aman sakın yanlış anlaşılmasın, biraz da latife yapalım, ortam yumuşasın, değilmi? Sıkıntıdan uçukladım valla!)