Ankaradan herkese selamlar

Cengiz hoşgeldin. Allah tez zamanda saglıklı ve mutlu bir şekilde bebeğine kavusmayı nasip etsin :)

Hos geldin abi keyifli forumlar :RCKolik:

Arkadaşlar herkese tek tek çok teşekkür ederiyorum :RCKolik:

Hoş geldin cengiz abi. Goblin 770 İ senin videoyu izledikten kesin karar verip almıştım. Iyi kime almışım. Onun da tadına bakmış olduk.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Hoş geldin cengiz abi. Goblin 770 İ senin videoyu izledikten kesin karar verip almıştım. Iyi kime almışım. Onun da tadına bakmış olduk.

hoşbulduk erhan 770 iyi bir model o modelın en cok slow 3d deki sesi hala kulaklarımda :thumbup:

Cengiz abi hosgeldin abim beni bu hobi ye sevdiren adam belki ilk helikopteri mi alıp yapmasaydi evde kendimi dograyabilirdim şu an ucuş umu ve helikopter de acele olmadığını helikopteri kendisi deil simülasyonun sayesinde ucuruldugunu öğretmisti paylaşmak istedim . Tekrar hosgeldin cengiz abi ...

Cengiz bey hoşgeldiniz ;)

Forum kadrosu tamamlanıyor gibi :) Sağlam katılımlar var son günlerde...

Hoşbulduk şafak nedemek bu işe sadece ben yol göstermişimdir önemli olan bunu senin istemen ve öğrenmek isteğin o yuzden senin başarın tebrikler :)

Hoşbulduk Rasim abi inş guzel paylaşımlı faydalı bir forum olarak kalır ve devam eder.

Cengiz aramıza hoşgeldin foruma önemli katkılarda bulunacağım kesin mesela THK Model uçakta sürpriz indirimleri atlarsak buradan bize haber verirsin.
Allah tamamına erdirsin hayırkısıyla bebeği de kucağınıza alın sağlıklı uzun bir ömrü olsun .
Allah analı babalı büyütsün.
Keyifli forumlar.[emoji106]

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Cengiz aramıza hoşgeldin foruma önemli katkılarda bulunacağım kesin mesela THK Model uçakta sürpriz indirimleri atlarsak buradan bize haber verirsin.
Allah tamamına erdirsin hayırkısıyla bebeği de kucağınıza alın sağlıklı uzun bir ömrü olsun .
Allah analı babalı büyütsün.
Keyifli forumlar.[emoji106]

hoşbulduk abi teşekkür ederim iyi dileklerin için ben hertürlü yardımcı olmaya hazırım abi thk konusunda bir yılbası indirirmiz vardı bugun bitiyor, ilerde özel indirmler oldugunda adminlerimizde izin verir ise sizinle bunları paylaşırım tabiki ama benim yanlış anlaşılmasın idüşüncem bu foruma katılmaktaki amacım bilgi alısverısı yapmak o yuzden yanlış anlaşılmak istenmem

saygılar