Ankaradan herkese selamlar

Cengiz Okkalı

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
ARkadaşlar merhaba,

Forumdaki birçok kişiyi tanıyorum aslında ama kısaca kendimi tanıtıyım. Adım Cengiz okkalı Ankarada yaşıyorum yaklaşık 7 yıldır rc helikopter ile ilgileniyorum ara sıra ucaklarda ucurdugum oluyor. şu anda kullandıgım 700N pro FBL (emektar) ve gaui x7 Formula .Forumu bu zamana kadar göremedim saolsun Airwolf Celalittin abi tavsiye etti bende hemen üye oldum. Ankarada Türkhava kurumu Modelucakta çalışmaktayım bu konuda da her türlü yardımcı olcağımdan emin olun. Şimdilik herkese merhaba.

Hosgeldin, sefalar getirdin Cengiz :thumbup: Senin gibi deneyimli modelcileri burada da görmek, bizleri ayrıca mutlu ediyor :halay:

hoşbulduk abi inş foruma yeterince katkıda bulunabilirm evlilik vs iş güç derken bide bebek yolda mumkun oldugunca elimizi çekmemeye çalısıyoruz :) biraz geç oldu ama Herkese forumumuz hayırlı olsun :RCKolik:

cengiz okkalı' Alıntı:
hoşbulduk abi inş foruma yeterince katkıda bulunabilirm evlilik vs iş güç derken bide bebek yolda mumkun oldugunca elimizi çekmemeye çalısıyoruz :) biraz geç oldu ama Herkese forumumuz hayırlı olsun :RCKolik:
Vay demek bebek yolda. Şimdiden allah analı babalı büyütsün inşallah :thumbup: Uçuş videolarını paylaşsan bizler için yeterli Cengiz :halay:

Hoşgeldiniz Cengiz Bey,

Allah anneli babalı büyütsün inşallah.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay demek bebek yolda. Şimdiden allah analı babalı büyütsün inşallah :thumbup: Uçuş videolarını paylaşsan bizler için yeterli Cengiz :halay:

saol abi amin inş 2-3 haftası kaldı bakalım bayadır ucamıyorum uctugum vidaoları paylasırım mutlaka.

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz Cengiz Bey,

Allah anneli babalı büyütsün inşallah.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hoşbulduk Türker bey iyi dilekleriniz için teşekkürler :thumbup:

Hoş geldiniz.

Hoşgeldin Cengiz.
Sağlıklı ve analı babalı büyüsün. :)

Ynt: Ankaradan herkese selamlar

Foruma bir mükemmel transfer daha diyoruz :)
Hoşgeldiniz :)

cengiz okkalı' Alıntı:
saol abi amin inş 2-3 haftası kaldı bakalım bayadır ucamıyorum uctugum vidaoları paylasırım mutlaka.
Ooh desene hic bir sey kalmamış. Allah sagliklik bir sekilde kucagina almak nasip etsin. Simdiden hem gecmis hem de hayirli olsun :)

Cengiz, hoş geldin ve Allah, analı babalı büyütsün inşallah, bir modelci daha geliyor desene. :saygilar:

Hoşgeldiniz Cengiz bey

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. Analı babalı büyüsün, İnşallah.

Cengiz Bey hoşgeldiniz , geç olsun güç olmasın , deneyimli modelci arkadaşlarımızı en nihayetinde burada görmek büyük bir mutluluk vesilesi......... :saygilar:
Allah , sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinize kavuşmayı nasip etsin , şimdiden Allah analı babalı , hayırlı ömürlü etsin .........