Ankara'da yardim icin üstad araniyor =)

Bulut' Alıntı:
Ben hala ucamadimda :D simdi ufak bir tamirat yaptim. Cuma yine denemeyi planlıyorum. Atrik basarisiz olursam bir bilene daniscam.
Hayir sorun bende mi yoksa helikopterimde mi. Umari bendedir de fazla ugrasmak zorunda kalmam :D

aslında bi video paylaşsan sorun nerde anlamamıza yardımcı olur...

Aynen baris abi dogru soluyo

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tamam çekip yollayım %p

Arkadaslar ankarada neden bulisma falan olmuyo vala ozeniyorum diyer illere :) bu pazar varmi mesela bilgisi olan varmi ? Yada duzenleme sansimiz varmi ?

Buluşmalar kısmında Ankara cayyolu yakınlarında Heliport diye bir nokta var. Bir ara ara verildi ama bildigim kadarı ile buluşmalar yeniden başladı. Olmadı zaten hemen ilerisinde ucakcilar buluşuyorlardı.

Cep telefonundan Tapatalk 2 aracılığı ile gönderildi.

Ben yarin oraya bir damlayim bari. Hos, anneler gunu vesileyle bos olabilir ama.. Birde hava sartlari :) haber veririm durumu safak. Zaten her halukarda RCKolik olarakta bir ankara bulusmasi ayarlariz. Sonrada bunu sartlar icerisinde duzenli bir hale getiririz (umarım).

*Ben hala ucamadigim icin boyle bir davette bulunmak istemiyorum isin asli. Fakat siz bir buluşma ayarlarsaniz muhakkak gelirim.

işallah temennımız bu yonde ben ankara bulusma bolumunden hic bişey anlamadım hep eski yenı konu acan ve bulusma duzenleyen yok haftalık olarak duzenli konu acılması daha makul olmazmı acaba mehmet bey ? yada 2 3 hafta da bir. yazın cok yararlı olur bizim gibi arayısta olan insanlar icin :) ? ?

Hem de süper olur. Yeni konuları Ankaralı üyelerimiz olarak sizlerden bekliyoruz Safak Bey :)

Cep telefonundan Tapatalk 2 aracılığı ile gönderildi.