Align FBL Rotoru DFC Rotora Çevirme

Mesut AKIN' Alıntı:
arkadaşlar şu işe açıklık getirelim bakın benim yaptığım ek parçaların içi dolgun ve kesinlikle sorun çıkartmaz kesinlikle . sorun çıkacak olsa geçen hafta uçtuğum Flaybarlı kafadan Flaybarless a çevirdiğim kafada sorun çıkardı ;)
Üstad senin şu resimli, belgeli anlatımlarına hayranım :thumbup: Sen olmaz diyorsan, olay bitmiştir zaten ;)

Mesut AKIN' Alıntı:
...sorun çıkacak olsa geçen hafta uçtuğum Flaybarlı kafadan Flaybarless a çevirdiğim kafada sorun çıkardı ;)
Üstad ısıl işlemle mi büktün rotor linklerini ? Ötekisi bence de daha iyi olmuş. ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Üstad senin şu resimli, belgeli anlatımlarına hayranım :thumbup: Sen olmaz diyorsan, olay bitmiştir zaten ;)

abi hafta sonu gelsede şunu kanıtlasam diye kudurdum resmen :D :D :lol: :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
Üstad ısıl işlemle mi büktün rotor linklerini ? Ötekisi bence de daha iyi olmuş. ;)

yok be Türkerim penseli işlemle büktüm :D

Mesut AKIN' Alıntı:
...yok be Türkerim penseli işlemle büktüm :D
Epey yumuşak bir metalmiş demek ki, kırmadan bükebilmişsin valla bravo. %p

Valla ben de düşünüyorum ki eğer pal tutuculara hareketi verirken böylesine bir yük olsa başta aliminyum ve metal parçalar değil plastik olan linkler kırılır , çatlar veya çıkma olasılığı bir hayli artar.. Böyle içi dolgun ve en önemlisi boyu kısaltmış bir parçayı iki elinizle penseyi alsanız bile yamultamazsınız. :D Ben bu parça yüzünden sorun çıkma olasığına sıfır veriyorum :laugh:

Ynt: Align FBL Rotoru DFC Rotora Çevirme

Yapilan bir iste illaki mualefet olacakki tadi ciksin daha fazla bilgi edinelim karsilikli degilmi. Benimki sadece farkli bir yorumdu. Bende daha acemi iken hk 250 nin fb kafasini fbl ye cevirmistim. Hatta unitesiz bile cesaret edip yerinden kaldirmistim. Kendi youtube kanalimda videosu var.

U9200 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ahmet.goktas' Alıntı:
Yapilan bir iste illaki mualefet olacakki tadi ciksin daha fazla bilgi edinelim karsilikli degilmi. Benimki sadece farkli bir yorumdu. Bende daha acemi iken hk 250 nin fb kafasini fbl ye cevirmistim. Hatta unitesiz bile cesaret edip yerinden kaldirmistim. Kendi youtube kanalimda videosu var.
Ahmet şu tespitin süper olmuş ve sana aynen takılıyorum : " tadi ciksin daha fazla bilgi edinelim" :D

Bu arada HK 250 denemeni hayal meyal sanki hatırlıyor gibiyim :rolleyes:

Re: Align FBL Rotoru DFC Rotora Çevirme

Söyleyecek söz bulamıyorum. Align görse teknik danışman olarak almazsa ben de neyim :) eline sağlık abi.

Sent from SpaceShipOne...

kendi yaptigim rotorun bi parcasini sifir almak zorunda kaldim cunku tornam yada cnc im olmadigi icin merkez deligi 1mm hatali delmisim

bu hafta ucus testi yapilacak ama kesinlikle-basarili olacagina eminim :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1391962376244.jpg
    uploadfromtaptalk1391962376244.jpg
    41.5 KB · Görülme: 27
  • uploadfromtaptalk1391962385305.jpg
    uploadfromtaptalk1391962385305.jpg
    57.8 KB · Görülme: 27
  • uploadfromtaptalk1391962393232.jpg
    uploadfromtaptalk1391962393232.jpg
    59 KB · Görülme: 27

Mesut AKIN' Alıntı:
kendi yaptigim rotorun bi parcasini sifir almak zorunda kaldim cunku tornam yada cnc im olmadigi icin merkez deligi 1mm hatali delmisim

bu hafta ucus testi yapilacak ama kesinlikle-basarili olacagina eminim :)
Daha geçen gün bu konu aklıma gelmişti, acaba test uçuşu nasıl gitti diye. Demek henüz yapmaya fırsat olmamış :) Bence de sonuç başarılı olacak %p mutlu haberi bekliyoruz üstad ;)