Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bakmazlar bile 10 lira gümrük harici ücretler +20 tl gümrük ücreti alırlar diye düşünüyorum . Tabi kutu çok ağır değilse . Ben flysky fs i6s ye toplam 20 tl vermiştim zamanında
Hocam bakmazlar bile 10 lira gümrük harici ücretler +20 tl gümrük ücreti alırlar diye düşünüyorum . Tabi kutu çok ağır değilse . Ben flysky fs i6s ye toplam 20 tl vermiştim zamanında
Artık bekleyip göreceğiz, nasıl gelişecek süreçler.
Ne için kullanacaksak sanki, drone uçuracak yer mı bıraktılar memlekette. Aynı şeyleri başka yerlerde de yaşadım, tecrübeliyim biraz. Sabit kanat İHA için parça almamız gerekiyor, yarısı yurt dışından... Kırk takla atabiliyoruz alabilmek için. Hani fiyatı falan da geçtim, ülkede yok direkt.
Sistemin değil zihniyetin değişmesi lazım da, zor işte...
Kumandayı hallettim ama gözlük tarafında tükendim. Piyasada FPV gözlük kalmamış neredeyse. Bİr hafta önce Fatshark Scout sipariş etmiştim, stokta var gözüküyordu. Şimdi satıcı mesaj atmış, Nisan'dan önce stoklara giremez diye...
Kumandayı hallettim ama gözlük tarafında tükendim. Piyasada FPV gözlük kalmamış neredeyse. Bİr hafta önce Fatshark Scout sipariş etmiştim, stokta var gözüküyordu. Şimdi satıcı mesaj atmış, Nisan'dan önce stoklara giremez diye...
Skyzone eachine ortak üretimi cobra x/cobra s modeline bakabilirisin değiştirilebilir modülü var box gözlükler arasında fiyat performans açısından iyilerden diyorlar. Fiyat olarak x modeli 1500tl ye s modeli 1300 civarında bulunabiliyor. Aralarında boyut dvr kalite vb konularda farklılıklar var
Skyzone eachine ortak üretimi cobra x/cobra s modeline bakabilirisin değiştirilebilir modülü var box gözlükler arasında fiyat performans açısından iyilerden diyorlar. Fiyat olarak x modeli 1500tl ye s modeli 1300 civarında bulunabiliyor. Aralarında boyut dvr kalite vb konularda farklılıklar var
Evet, görmüştüm o modeli. Fatshark Scout'u yaklaşık 1550 TL'ye almıştım. Stokta 1 tane var gözüküyordu alırken. Ben aldığımda çoğu yerde bitmişti zaten, aldığım yerde de bittiğini öğrendim sonra.
Yazıcıya yazdım, ondan gelecek cevaplara göre alternatiflere bakacağım artık. Ama gözlük kalmamış ya piyasada...
Söyleyince yazıyorlar ancak markaların mağazaları kabul eemeyebiliyor.
İki parçayaya da düşük vegi çıkmasının sebebi, paketin üstüne aksesuar yazmaları sanırım. Paketler açılmamıştı, orijinal FrSky bandrolleri duruyordu bozulmamış bir şekilde.