Kütük Kobra
, on numara beş yıldız olmuş , eline sağlık üstadım, yanlız akıl vermek haddime bile olamaz ama minik bir tavsiyeme kulak verirseniz memnun olurum.
Bildiğiniz üzre maidenler heyecanlı ve stresli olur, uçuş anında modele normalden fazla odaklanırız , tabii ki modeli uzaklara göndermeyeceğinize eminim ama renk tam havada görünmeyi zorlaştıracak bir renk, bir objenin bir noktasına yoğunlaşınca , objenin diğer yanlarını görmek bir müddet sonra zorlaşıyor, e bu uçan ve her saniye değil, her salise zapt edilmesi gereken bir alet,o yüzden havada kıçı başı biraz ayırt olursa , pilotaja ve uçuş konforuna inanılmaz faydası olur.
Bu dediğim olayı benim her yeri sarı olan ec135 modelimde yaşadım, bir an modelin noise in mi yoksa side in mi olduğunu kafam çözümleyemedi, o esna da el pratiğim ve soğuk kanlı olmaya çalışmam olmasa model bana doğru büyük bir sevgi dalışı yapacaktı
Hani araba çarpışma testlerindeki mankenlere yapıştırılan yuvarlak damalı etiketler var ya , onlardan modelin öne veya arkasına birer tane yapıştırmanız , uçuşunuzu gerçekten rahatlatacaktır.Tabii ki benimki bir tavsiye , belki iyi bir göz doktoruna görünmem de gerekiyor olabilir
Sabırla ,mutlu sonlu maideni bekliyoruz