ah 1w cobra helikopter

ah 1w cobra helikopter

Takipteyim zira canlı görme şansım var cila olmuş parladı.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ah 1w cobra helikopter

Pilotlar ebat olarak güzel oturmuş modele Emin bey :thumbup:

ihtiyaca gore sifirdan 6 adet kart bastik ve elektronigini dizdik bir gunde bitiremedik bu aksam bitirmeyi planlıyoruz

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Erkan
ah 1w cobra helikopter

Arkadaslar roket atesleme sistemimiz calisti ancak sureklilik vaad etmedi zira her bir iki atistan sonra bujiler yaniyor atesleme sistemini farkli bir seyler yapmaya karar verdik simdi basarisiz testten bir video

Bu testlerde sadece atesleme fitilini kullandik roketleri takmadik zira genc yasta olmek istemedik :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

ah 1w cobra helikopter

emin keles' Alıntı:
Arkadaslar roket atesleme sistemimiz calisti ancak sureklilik vaad etmedi zira her bir iki atistan sonra bujiler yaniyor atesleme sistemini farkli bir seyler yapmaya karar verdik simdi basarisiz testten bir video

Bu testlerde sadece atesleme fitilini kullandik roketleri takmadik zira genc yasta olmek istemedik :)
Gayat başarılı çalışıyor gibi Emin Bey.

ah 1w cobra helikopter

Bir iki resimde benden

Moderatör tarafında düzenlendi:
ah 1w cobra helikopter

En sonunda ya biz patlayaçağız yada helikopter illaki bir patlama olaçak

ah 1w cobra helikopter

Vakit varken , ortam müsaitken çalışın, sonra da bizi kıskançlıktan çatlatın emi :laugh:
Birkaç haftaya maideni görücez inşallah.Kolay gelsin :RCKolik:

ah 1w cobra helikopter

Dün yaşanan küçük yanlış anlama tadlıya bağlanmış olup, konu kaldığı yerden devam etmektedir :saygilar:

ah 1w cobra helikopter

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Dün yaşanan küçük yanlış anlama tadlıya bağlanmış olup, konu kaldığı yerden devam etmektedir :saygilar:

:halay: :bravo:
Kaldığımız yerden devam , ışık kitini takıyorduk, hadi bakalım :RCKolik:

ah 1w cobra helikopter

Arkadaslar, kaldigimiz yerden devam, Buradan cemalettin beye nazik hareketinden dolayi tesekkur ederek, yeniden payasima basliyorum, Hakan bey cok merak ediyordun novigasyonu ancak ben deccallar ve puntalamayida bu arada bitirdim :) herkese keyifli seyirler, zira ben bu videoyu yuklerken gecen zamanda keyifle defalarca izledim :)

ah 1w cobra helikopter

Model resmen yanıyor :thumbup: Modelin rengi ve boya işçiliği gerçekten tek kelimeyle Harika.

Punta detayları, navigasyon, etiketler ile güzel bir çalışma oldu, ellerinize sağlık Emin bey %p

İnşallah bu güzel çalışma haftaya yapılacak başarılı bir maiden ile taçlanır :saygilar:

ah 1w cobra helikopter

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Model resmen yanıyor :thumbup: Modelin rengi ve boya işçiliği gerçekten tek kelimeyle Harika.

Punta detayları, navigasyon, etiketler ile güzel bir çalışma oldu, ellerinize sağlık Emin bey %p

İnşallah bu güzel çalışma haftaya yapılacak başarılı bir maiden ile taçlanır :saygilar:

Tesekkur ederim Mehmet bey, oncelikle modeli maksimum detaylandirmaya calistim, ancak 500 olcek bir govdede tum detaylari aktif hale getirmek imkansiz, insallah haftaya guzel bir maiden yapariz ve basarili bir sekilde ikiser olmak uzere dort fuzemizide ateslersek bu calisma efsane olur ve rafta yerini alir

ah 1w cobra helikopter

emin keles' Alıntı:
Tesekkur ederim Mehmet bey, oncelikle modeli maksimum detaylandirmaya calistim, ancak 500 olcek bir govdede tum detaylari aktif hale getirmek imkansiz, insallah haftaya guzel bir maiden yapariz ve basarili bir sekilde ikiser olmak uzere dort fuzemizide ateslersek bu calisma efsane olur ve rafta yerini alir

Hadi hayırlısı takipdeyim güzel olacağı kesin. :thumbup:

ah 1w cobra helikopter

emin keles' Alıntı:
Arkadaslar, kaldigimiz yerden devam, Buradan cemalettin beye nazik hareketinden dolayi tesekkur ederek, yeniden payasima basliyorum, Hakan bey cok merak ediyordun novigasyonu ancak ben deccallar ve puntalamayida bu arada bitirdim :) herkese keyifli seyirler, zira ben bu videoyu yuklerken gecen zamanda keyifle defalarca izledim :)

Abi füzeye gerek yok ben vuruldum modele eline sağlık çok güzel gidiyor takipteyim.

A8i-Q2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi