Eline sağlık Mehmedim , modelcilik böyle daha bir keyifli oluyor.Açık ve temiz hava , yanında piknik , insan gerçekten güzel dinlenip stres atıyor...Kırımda yoksa insan daha ne ister ki
Türker kardeşime de çok geçmiş olsun
, bu mevsim de havalar bir serin bir sıcak derken , bende de var grip gibi , hala atamadım gitti...
Bugün benim günüm değildi , ardı ardına 2 kırım yaptım.Önce fbl titanla 120 km hızla yere çaktım ama o kadar enteresan bir kırım oldu ki , sadece skidler kırık , paller bile kırılmadı , çünkü heli yere tam paralel bir şekilde kızaklamasına çakıldı......Kayarak gidip kamışların otların içinde durdu..Ancak kabul ediyorum hata benimdi , aşırı hızlandırıp , irtifa kaybettirdim ,yanımda bir misafirim vardı , helinin düşerken çıkardığı sesi duyunca gözlerindeki şaşkınlık ve korku ifadesini görmeliydiniz..
Hadi onu pilotaj hatası dedim , scale md500'ümle uçarken 2. pilin sonuna doğru heliden tuhaf sesler gelmeye başladı , heli öne arkaya doğru sallanmaya başladı , sallanma o kadar hızlandı ki , yere yakındım holdu çekmek zorunda kaldım...Allah'tan onda çizik yok , ama buna sebep olan şeyi bulmak için artık bir hafta akşamları söküp araştırmam gerekecek...
Bu hobi herşeye rağmen çok güzel , kırımlı ve şanssız bir gün bile geçirsem , eve yine keyifli döndüm..Uçamayan arkadaşlarımızın da mutlaka makul bir sebepleri vardır , hele Murat müsait olsaydı , pazar şemsiyelerini getirip , mükemmel bir ortam hazırlardı eminim..