Adanadan yeni Helikopterci
Eyvallah kardeşim sagolasin harbiden mesut abi olmasa bu kadar olmazdı sağolsun çok yardımcı oldu modeli satipta umursamamazlik yapmadı hep yardımcı oldu hakki odenmez,
Kalp atışı doğrudur incirlikten duyulmuştur inanirim.
Seninde desteklerin için sagolasin her söz bile benim için bir özgüven getiriyor allah razi olsun.
Bu hafta inşallah daha iyi bir uçuş olacak hover a devam.)))
Selcuk Koyu' Alıntı:Hayırlı olsun Numan kardeşim kazasız kırımsız uçuşların olsun ilk uçuş heyecanı hayatın boyunca unutulmayacak deneyim tıpkı ilk uçağa bindiğinde hissettiğin gibi :-\ kalbin atış hızı incirlikten duyuluyordu
Açıkça söylemek gerekirse sendeki özgüven muhteşem hayran kaldım, tereddüt etmeden 700lük heliyi kaldırdın sorunsuz indirdin ilk uçuşta daha ne olsun Bunda Mesut kardeşimin etkisi çok büyük tabi bunun farkında olman da taktirlik herkes senin kadar şanslı olmuyor şüphesiz emin adımlarla kısa sürede ilerleyeceksin ve bizlere hart hurt show yapacaksın acele de etme biz bekleriz
Eyvallah kardeşim sagolasin harbiden mesut abi olmasa bu kadar olmazdı sağolsun çok yardımcı oldu modeli satipta umursamamazlik yapmadı hep yardımcı oldu hakki odenmez,
Kalp atışı doğrudur incirlikten duyulmuştur inanirim.
Seninde desteklerin için sagolasin her söz bile benim için bir özgüven getiriyor allah razi olsun.
Bu hafta inşallah daha iyi bir uçuş olacak hover a devam.)))