Adana'dan Selamlar

Adana'dan Selamlar

Muhittin bey selamlar ben normalde İstanbul'da yaşıyorum fakat Adanalıyım şuanda da Adanadayım. Size süper bir tiyo verim bugün zetmodel e gittim Adana'nın tek model mağzası adam dedi ki bana "technomodel.com.tr" de gördüğünüz her şeyi aynı fiyata getiririm dedi. Haberiniz olsun Adana'dayım diye üzülmeyin 1 gün içerisinde İstanbul'da bulunan her şeyi kargo ücretsiz getireceğini söylüyor =)

Adana'dan Selamlar

Murathan Aksoz' Alıntı:
Muhittin bey selamlar ben normalde İstanbul'da yaşıyorum fakat Adanalıyım şuanda da Adanadayım. Size süper bir tiyo verim bugün zetmodel e gittim Adana'nın tek model mağzası adam dedi ki bana "technomodel.com.tr" de gördüğünüz her şeyi aynı fiyata getiririm dedi. Haberiniz olsun Adana'dayım diye üzülmeyin 1 gün içerisinde İstanbul'da bulunan her şeyi kargo ücretsiz getireceğini söylüyor =)
Iyi de Murathan problem zaten yurt ici fiyatlarinin asiri pahali olmasi. Istanbul ile ayni fiyata olmasi sahsen benim icin herhangi bir sey ifade etmiyor...

Adana'dan Selamlar

Abi aynı şeyi ben de dükkan sahibine söyledim :) Hani kredi kartı kullanmayanlar,internetten alışverişe çekinenler,beklemeyi sevmeyenleri de düşünerek dükkan sahibine sordum sizin dükkanda pek az şey var istesek getirir misiniz diye :) En azından Adana'da da İstanbul'da ne varsa temin edilebileceğini bilmek adına :) Yoksa bugün kumanda sordum spektrum dx6 ya 850 dedi =D (kumanda meselemi de hala çözemedim ;D )

Adana'dan Selamlar

Açtıracaklar yine benim ağzımı :D

Fastladden JR Forza almıştım cuma akşama doğru (ilgili başlıkta var kaydı) salı sabah teslim edildi. İngiltereden... Bugün yine bir sipariş verdim (muhtelif malzemeler) bakalım ne zaman gelecek... Taş çatlasın gelecek haftanın başlarında elimde olur.

Eskiden hak verirdim bu arkadaşlara çünkü Taiwan'dan gelirdi, Çin'den gelirdi, Hong Kong'dan gelirdi... Bir ay hatta daha uzun sürede geldiği de olurdu. Beklemek çok zordu. Ama işler başka artık...

İngiltereden 500 liraya almak varken o kumandayı, burda 850 ise saygılar sunuyorum :)