Adana'dan Selamlar

muhit01

Yeni Uye
Merhaba..Ben Muhittin Çalışkan Adana dan herkese selamlar ..

Ben de RC olayına bir yerlerden başlamak istedim...Öncelikle apm orta çaplı bir Quadcopter yapmak niyetindeyim..

Çok detaylı olmasada elektrik-elektronik bilgisine sahibim..Bu konudaki yardımlarınızı bekler,hepinize kırımsız ve bol uçuşlu günler dilerim..

Adana'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Muhittin Bey,

Modelcilikle uğraşmak için çok güzel bir yerdesiniz. Adana ekibiyle tanışmanızı öneririm.

Keyifli forumlar :saygilar:

Adana'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Muhittin Bey, keyifli forumlar. :)

Adana'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Muhittin bey
Adana'da birilerinin multicopterle uğraşacak olması bile beni mutlu ediyor :laugh:

Adana'dan Selamlar

Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum rckolik ailesine katılmaktan mutluyum bu güzel karşılama içinde herkese teşekkürlerimi sunarım :saygilar:

Adana'dan Selamlar

Muhittin bey bizle tanışırsa multikopter ne kadar sıkıcymış ben helikopter alayım diyebilir , sonra birsürü masrafa girer :lollol: :lol:

Adana'dan Selamlar

İlker Sönmez' Alıntı:
Muhittin bey bizle tanışırsa multikopter ne kadar sıkıcymış ben helikopter alayım diyebilir , sonra birsürü masrafa girer :lollol: :lol:

merhaba İlker Bey teşekkür ederim nazik devetiniz için ama özellikle amp olayına takmış durumdayım ben almayayım desem ayıp etmiş olmam umarım saygılar :) :saygilar:

Adana'dan Selamlar

Hoşgeldiniz muhittin bey. Aramızda görmek isteriz. Hafta sonları kelaynak ta oluyoruz genelde. Bekleriz.

Adana'dan Selamlar

Hoşgeldiniz muhittin bey. Yeni quadrocuları aramızda görmek insanı sevindiriyor. İyi forumlar dilerim.

Adana'dan Selamlar

hoş geldiniz aramıza, en yakın sürede buluşmak dileğiyle...

Adana'dan Selamlar

Muhittin bey cok sanslisin. Tum Adana ekibi size hosgeldiniz dedi. yeriniz de olsam bulusmaya katilip, sahsi olarak da tanisirdim ;)

Adana'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Muhittin Bey :saygilar: , multikopter sevdanızdan vazgeçin diyemeyiz , ama Adana ekibi ile tanışıp , yakından bir Goblin uçuşunu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim....