Halil ibrahim Kalay Çalışkan Uye Katılım 4 Kas 2013 Mesajlar 520 Tepkime puanı 427 Yaş 39 Konum Zonguldak İlgi Alanı Hepsi 23 Ocak 2017 #16 ADANA DA GÜNEŞLİ BİR GÜN.... NİTRO CULAR, ELEKTRİK SEVENLER.... Gelde Adanayı sevme maşallah havaya bak. Elinize sağlık.....
ADANA DA GÜNEŞLİ BİR GÜN.... NİTRO CULAR, ELEKTRİK SEVENLER.... Gelde Adanayı sevme maşallah havaya bak. Elinize sağlık.....
efsunkar3356 Kıdemli Uye Katılım 18 May 2014 Mesajlar 2,076 Tepkime puanı 0 Yaş 36 23 Ocak 2017 #17 Utku Yeni' Alıntı: Süpersiniz Valla yaklaşık 2 aydır uçmuyorum bende havalar güzelken bi uçsam iyi olur.konum neresi? Genişletmek için tıkla ... üniversite anfi önü Mustafa Hacılar' Alıntı: Elinize sağlık, biz buralarda donuyoruz siz güneşin tadını çıkarmışsınız. Genişletmek için tıkla ... Şafak ALTINTAŞ' Alıntı: Valla süper olmuş. Hava da 10 numara. Özledik şöyle havaları buralarda Genişletmek için tıkla ... Mustafa Çoban.' Alıntı: Eline Sağlık Erhan sesede dumanda şu soğuk kış günlerinde doyduk ısındık. Genişletmek için tıkla ... Emre Kaman' Alıntı: Ellerinize sağlık Erhan Vallahi içim ısındı güneşi de görünce Genişletmek için tıkla ... İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı: Erhan'ım maşallah güzel günün tadını çıkarmışsın, uçuşta yamana atılacak türden değil [emoji106] Hamlık felan yok ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... tacettin sahin' Alıntı: Erhan eline sağlık. Havanızda gayet güzelmiş... Genişletmek için tıkla ... Özkan Çıkıkçı' Alıntı: bu soğuk ve kısıtlı uçuş günlerinde ilaç gibi geldi.Teşekkürler Erhan Genişletmek için tıkla ... Halil İbrahim KALAY' Alıntı: Gelde Adanayı sevme maşallah havaya bak. Elinize sağlık..... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. zaten özellikle paylaşmak istedim. biraz içiniz ısınsın diye. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Utku Yeni' Alıntı: Süpersiniz Valla yaklaşık 2 aydır uçmuyorum bende havalar güzelken bi uçsam iyi olur.konum neresi? Genişletmek için tıkla ... üniversite anfi önü Mustafa Hacılar' Alıntı: Elinize sağlık, biz buralarda donuyoruz siz güneşin tadını çıkarmışsınız. Genişletmek için tıkla ... Şafak ALTINTAŞ' Alıntı: Valla süper olmuş. Hava da 10 numara. Özledik şöyle havaları buralarda Genişletmek için tıkla ... Mustafa Çoban.' Alıntı: Eline Sağlık Erhan sesede dumanda şu soğuk kış günlerinde doyduk ısındık. Genişletmek için tıkla ... Emre Kaman' Alıntı: Ellerinize sağlık Erhan Vallahi içim ısındı güneşi de görünce Genişletmek için tıkla ... İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı: Erhan'ım maşallah güzel günün tadını çıkarmışsın, uçuşta yamana atılacak türden değil [emoji106] Hamlık felan yok ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... tacettin sahin' Alıntı: Erhan eline sağlık. Havanızda gayet güzelmiş... Genişletmek için tıkla ... Özkan Çıkıkçı' Alıntı: bu soğuk ve kısıtlı uçuş günlerinde ilaç gibi geldi.Teşekkürler Erhan Genişletmek için tıkla ... Halil İbrahim KALAY' Alıntı: Gelde Adanayı sevme maşallah havaya bak. Elinize sağlık..... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. zaten özellikle paylaşmak istedim. biraz içiniz ısınsın diye. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,799 Tepkime puanı 15,456 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 24 Ocak 2017 #18 ADANA DA GÜNEŞLİ BİR GÜN.... NİTRO CULAR, ELEKTRİK SEVENLER.... Vay beee resmen Adana hasreti duydum bir anda. Bu sene buluşmamızı da yapamadık zaten, çok kötü koydu bu videolar Erhan. :'( Şaka bir tarafa ellerine sağlık, çokta keyifli gözüküyor süpersiniz. Ufaklığıda öpüyoruz, sim çalıştırmaya başlamışsındır herhalde ağaç yaşken eğilir.
ADANA DA GÜNEŞLİ BİR GÜN.... NİTRO CULAR, ELEKTRİK SEVENLER.... Vay beee resmen Adana hasreti duydum bir anda. Bu sene buluşmamızı da yapamadık zaten, çok kötü koydu bu videolar Erhan. :'( Şaka bir tarafa ellerine sağlık, çokta keyifli gözüküyor süpersiniz. Ufaklığıda öpüyoruz, sim çalıştırmaya başlamışsındır herhalde ağaç yaşken eğilir.
efsunkar3356 Kıdemli Uye Katılım 18 May 2014 Mesajlar 2,076 Tepkime puanı 0 Yaş 36 24 Ocak 2017 #19 Türker Akgün' Alıntı: Vay beee resmen Adana hasreti duydum bir anda. Bu sene buluşmamızı da yapamadık zaten, çok kötü koydu bu videolar Erhan. :'( Şaka bir tarafa ellerine sağlık, çokta keyifli gözüküyor süpersiniz. Ufaklığıda öpüyoruz, sim çalıştırmaya başlamışsındır herhalde ağaç yaşken eğilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Türker abi. aslında Mart gibi buluşma yapılabilir . ben bombayı ortaya bırakayım .. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türker Akgün' Alıntı: Vay beee resmen Adana hasreti duydum bir anda. Bu sene buluşmamızı da yapamadık zaten, çok kötü koydu bu videolar Erhan. :'( Şaka bir tarafa ellerine sağlık, çokta keyifli gözüküyor süpersiniz. Ufaklığıda öpüyoruz, sim çalıştırmaya başlamışsındır herhalde ağaç yaşken eğilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Türker abi. aslında Mart gibi buluşma yapılabilir . ben bombayı ortaya bırakayım .. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 25 Ocak 2017 #20 ADANA DA GÜNEŞLİ BİR GÜN.... NİTRO CULAR, ELEKTRİK SEVENLER.... ERHAN YILMAZ' Alıntı: aslında Mart gibi buluşma yapılabilir . ben bombayı ortaya bırakayım .. Genişletmek için tıkla ... Çok iyi olur bence Adana'yı çok sevmiştim bi daha gelmeyi isterim. Bu arada uçuşlar da, hava durumu da şahane Erhan, paylaşımların sıklaşması dileğiyle
ADANA DA GÜNEŞLİ BİR GÜN.... NİTRO CULAR, ELEKTRİK SEVENLER.... ERHAN YILMAZ' Alıntı: aslında Mart gibi buluşma yapılabilir . ben bombayı ortaya bırakayım .. Genişletmek için tıkla ... Çok iyi olur bence Adana'yı çok sevmiştim bi daha gelmeyi isterim. Bu arada uçuşlar da, hava durumu da şahane Erhan, paylaşımların sıklaşması dileğiyle
Utku Yeni Çalışkan Uye Katılım 5 Tem 2016 Mesajlar 214 Tepkime puanı 44 Yaş 23 Konum ADANA İlgi Alanı Uçak 26 Ocak 2017 #21 ADANA DA GÜNEŞLİ BİR GÜN.... NİTRO CULAR, ELEKTRİK SEVENLER.... Adana'ya yaz geldi bile ya Ben tshirtle geziyorum dışarıda.Tam uçuş havası var..(bugün biraz bulutlu)
ADANA DA GÜNEŞLİ BİR GÜN.... NİTRO CULAR, ELEKTRİK SEVENLER.... Adana'ya yaz geldi bile ya Ben tshirtle geziyorum dışarıda.Tam uçuş havası var..(bugün biraz bulutlu)