Malef haberler kötü, geçtiğimiz pazar yaptığım 5. Uçuşta, kuyruk kontrolünü kaybettim, Model bom üstüne yere çakıldı, detaylı yaptığım inceleme ve logolara baktığımda sorun mekanik gibi görünüyor, elektronik son ona kadar normal çalıyormuş, muhtemelen, kuyruk Rodu içindeki ufak metal parça çıktı bütün oklar onu gösteriyor (Rodu Erhan yılmaz toplamış ellememiştim)
Neyse cana gelmesin bizim işler böyle yapacak birşey yok tadına varamadık sadece ?
Model toplanmayacak seviye de değil ama toplarmıyım bilmiyorum, çünkü ağır kırımlar heleki mekanik sorunlardan yaptığım kurımlarda modele gıcık olma gibi bir huyum var.
Faremde sağda ve solda çatlaklar var, üst mekanik şaftına kadar sorunsuz, kuyruk tarafını unutun gitsin
Canopy de nispeten sağlam çıktı.
Neyse cana gelmesin bizim işler böyle yapacak birşey yok tadına varamadık sadece ?
Model toplanmayacak seviye de değil ama toplarmıyım bilmiyorum, çünkü ağır kırımlar heleki mekanik sorunlardan yaptığım kurımlarda modele gıcık olma gibi bir huyum var.
Faremde sağda ve solda çatlaklar var, üst mekanik şaftına kadar sorunsuz, kuyruk tarafını unutun gitsin
Canopy de nispeten sağlam çıktı.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol