LEVENT UYGUN
Kıdemli Uye
6 Kanal Micro Helilerde Pal Açı Ölçümü
Servo hornların dıştaki deliklerini kullanırsanız, daha fazla travel rate elde edersiniz.
Linkleri dıştaki deliklere takıp, daha sonra gaz kolu ortada iken "sıfır " dereceyi yakalayın yeterli olacaktır.
sertac kaymaz' Alıntı:Arkadaslar v977 modelimde invert ucus yapamiyordum motor boguluyor gibi oluyor, irtifa kaybediyor ve cakiliyordu. Bugun ucmaya gittigimde Hakan UNGENALP abimizin tavsiyesi uzerine Link boylariyla oynadigimda sunu farkettim uc link boyunuda cok kisalttigimda pozitive acinin fazla olmasindan dolayi yukari ivmelenmesi cok seri oluyor, yere indirmekte bile zorluk cekiyordum ancak invert ucus imkansiz oluyordu. Aksine 3 link boyunuda uzattigimda negative acinin artmasindan dolayi invert ucus cok rahat yapiyordum ,invert sekilde yukari havalanmasi mukemmel oluyor ancak bu seferde heliyi normal pozisyonda havalandirmam cok zor oluyordu.
Birkac denemem sonucunda normal ve invert ucus yapacak duruma getirdim. Suan optimum seviyede gibi ancak 2 taraftan taviz vermeden pozitive ve negative aciyi arttirmanin baska bir imkani varmidir?
Servo hornların dıştaki deliklerini kullanırsanız, daha fazla travel rate elde edersiniz.
Linkleri dıştaki deliklere takıp, daha sonra gaz kolu ortada iken "sıfır " dereceyi yakalayın yeterli olacaktır.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol