550 L DOMİNATÖR//KUYRUK ÇEYREK TUR KAÇMASI(Spirit ve Gpro Ünite)
Hallolduğunu söylediğim kuyruk sorununu bugün yine denedim arkadaşlar, sorunu ortadan kaldıran ayarları ve governor ayarlarında yapmış olduğum değişikliklerden bahsetmiştim ve denediğim alan küçük ve elverişsiz olduğundan pitch denemelerimde küçük olmuştu, Sonrasında Arda’yla konuştuk durumu baştan beri anlattım ve hangi pozisyonda ne şekilde yaptığını izah ettim ve bana güldü.
Böyle bir deneme şeklinin olmadığını ve benim yaptığım deneme şeklini kendisi de yapsa aynı şekilde kuyruğun kaçacağına emin olduğunu söyledi. Ben de bugün uçuş alanında tekrardan deneme yaptığımda aynı sorunun tekrar ettiğini gördüm çünkü açıları rahatlıkla -12 +12 kullanabileceğim bir alan vardı.
İşte video arkadaşlar, yorumları size bırakıyorum.
2400 Rpm.
Model hover pozisyonunda yükseltilip irtifa kazandırılıyor ve full eksi verilerek yine hover pozisyonunda yere yaklaştırılıyor, sonra full artı veriliyor ve motor bayılarak kuyruk baya bir başını alıp gidiyor.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Governor daha önce hiç kullanmadım ilk defa bu modelde kullanıyorum, haliyle governor deneyimim yoktur.
Motorun bu şekilde bayılıp tekrardan kendini toplaması governorun özelliği midir, yoksa benim Esc’nin governor modunda sorun mu vardır.?
Eğer öyleyse kuyruğun da bu şekilde kaçması kaçınılmazdır.
Arda’nın da bahse geçen konuya ilişkin önerilerini de dinleyerek bıraktım artık ayar mayar işini ve uçtum arkadaşlar,( o da bunu söyledi zaten) yeter artık dedim kendime,neredeyse en son Adana Buluşması zamanında modelin kumandasıyla haşır neşir olmuştum. 5 aydır hasret kalmışım.
Yeni konuya ekliyorum uçuş videosunu.
![Sincerely :saygilar: :saygilar:](/forum/styles/rckolik/emoji_whats/sincerely.gif)