Şimdi bende 1. videoyu izledim ve sende benim yaşadıklarımı gördüm ondan dolayı eleştiri olarak alma benimde yaşadığım şeyler ondan dolayı bir kaç önerim olacak.
-Bence çok hızlı ilerlemeye çalışma sonuçta bu seni dahada kötü uçuşa sevkeder bende ilk zamanlar ses çıkarsın zart zurt etsin gibi uçuşuyordum sonra iki sefer çakınca akıllandım ondan sonra simde oturtmadığım hareketi kesinlikle helide denemiyorum bazen Rescue kurtarmayabilir ve anlamı olmuyor simde yapamadığın hareketi helide denedinmi yine hüsran oluyor.
birde yakın yapıyorsun hareketleri belki video çıksın diye yapıyorsun ama risk alıyorsun haberin olsun son adan kaç sefer döndü heli bence sakıncalı.
-bir diğer konu ise uçuş sonunda sen kumandayımı kapattın? paller heraketlenir gibi oldu, eğer öyle yaptıysan bence holdu çekmişsin pili çıkarmadan kumandayı kapatıp heliyi kendine terk etme ve pili çıkarmadan çok kimseyi yaklaştırma.
-yinede çok uzun olmadı sen helikopter alalı güzel ve hızlı ilerlemişsin ben bunu simulasyon çalışmışsındır diyip ona bağlıyorum.
-Kırım konusuna gelince modelinde elinden geldiğince orjinal rün kullan ve şüphelendiğin böyle zorladığın parçaları kesinlikle orjinali ile değiştir. Bende orjinal 450L parçası One way bearing ve şaftı vardı var diyede yazdım sen bunu buldum diyince seslenmedim ama orjinal olmadığı için sıkıntı çıkaracak gibi duruyordu.
-Her ne sebeple olursa olsun kırım çok kötü oluyor bundan dolayıda geçmiş olsun.
-Paylaşım için Teşekkürler.