Zaten yoğunsun üstad, bence printer ile bas , zaman tasarrufu ve hassas üretim açısından printer iyi olur.Boya ve eskitme ile orijinal gibi yaparsın sen onu.Ben imkanlarım açısından bu yolu tercih ettim , aslında uzak da değil , @Emre Kaman ,@Mustafa ÇOBAN kardeşlerimin printerleri var, Sen varsın , çizimleri göndersem bir şekilde mutlaka çözülürdü ve eminim ki seve seve yardımcı olurlardı ama , atılmak üzere olan bir davetiyeden kokpit yapmak da her adama nasip olmaz de miBu işin keyfi tam olarak da bunda zaten uçurmak bir yere kadar, yapmak ve kendi yaptığın şeyi uçurmak sonsuza kadar
Yapmaya yapar da alacağın keyif aynı olmaz. Tasarımı da kendin yapmak bir nebze keyifli, elle yapmaktaki gibi karşısına geçip "sıfırdan bunu yaptım" diyebiliyorsun, özellikle vakit sınırı olduğu zamanlarda yazıcının sen meşgulken de çalışıp ürünü sana sunması da keyifli, ama yine de el ile yapmanın yerini tutmuyor Epeydir Hurricane'in kokpitine girişme niyetindeyim, bir yanım diyor ki geç bilgisayar başına, tasarla tüm parçaları, bas, monte et, boya, eskit yerleştir modele, diğer tarafım da diyor dijital dijital nereye kadar, git çıkar polistiren çubukları levhaları dahtaları, kes biç yapıştır, boya eskit koy modele kararsızlıktan bir türlü başlayamadım
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol